Mainos

Espanjalaiset raivoissaan suomalaisten kohtalosta

Malagan bussiturma on nostattanut Espanjassa jälleen kerran mielipiteiden aallon liikenneturvallisuuden puolesta.

Suomalaisia kuljettanut bussi ajautui ulos moottoritieltä alkoholin vaikutuksen alaisena olleen maastoauton kuljettajan uhkarohkean ohituksen jälkeen.

Yhdeksän suomalaisuhria vaatinut onnettomuus on noteerattu Andaluciassa kaikkein ylimmällä tasolla, sillä Andalucian aluehallinnon presidentti Manuel Chaves on lähettänyt osanottosähkeen presidentti Tarja Haloselle.

Myös kansan parissa asiaa on puitu. Esimerkiksi Etelä-Espanjassa ilmestyvän Diario Sur - lehden nettiversion mielipidepalstoilla on turmaa kommentoitu ahkerasti:

"Erityismaininta maasto -ja ökyautojen kuljettajille... Kallis auto ja liikaa välinpitämättömyyttä. Se on kuolemaatuottava yhdistelmä", kirjoittaa nimimerkki Miguel mielipidepalstalla.

"Aiheuttipa se paskiainen aika sotkun. Maksakoon sen kalliisti ja julkaistakoon hänen nimensä", haukkuu puolestaan nimimerkki Vallankumous.

"Rattijuoppoudesta pitäisi ottaa ajokortti loppuiäksi kuivumaan", sanoo Solaris.

"Ongelma ei ole tiessä, bussikuskeissa eikä tuulessa tai sateessa. Syypäitä onnettomuuteen ovat ne henkilöautojen ja moottoripyörien kuljettajat, jotka eivät ymmärrä isojen autojen olevan hidasliikkeisiä", ammattiautoilija Pedro Pedrito kertoo näkemyksistään.

"Jos saadaan varmuus siitä, että onnettomuuden aiheuttaja oli humalassa, niin häntä pitäisi syyttää murhasta eikä taposta. Jos hänellä on omaatuntoa, hän ei tule nukkumaan hyvin loppuelämänsä aikana", tuomitsee Jose A. Marmol Sepulveda.

"Haluaisin nähdä sen mammanpojan vankilassa", kirjoittaa Angel Heredia.

"Otan suunnattomasti osaa. Suomalaiset ovat hyvin koulutettuja ja heistä meidän pitäisi ottaa mallia", suree nimimerkki Eulalia.

(MTV3)

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja