Esko Eerikäiseltä viiltävä kuitti ex-puolisolleen: "Olen ollut Martinan kanssa naimisissa, selviän mistä vain"

Esko Eerikäinen ja Shirly Karvinen pohtivat, voisivatko osallistua yhdessä tosi-tv-ohjelmaan: "Hermohan siinä menisi" 6:48
Katso koko haastattelu: Esko Eerikäinen ja Shirly Karvinen pohtivat, voisivatko osallistua yhdessä tosi-tv-ohjelmaan: "Hermohan siinä menisi"

Esko Eerikäinen ja Shirly Karvinen kertoivat gaalatunnelmiaan MTV Uutisten haastattelussa.

Kultainen Venla -gaalaa juhlitaan tänään perjantaina 26. tammikuuta. Illan aikana Televisioakatemia palkitsee vuoden 2023 parhaat ohjelmat ja niiden tekijät yhteensä 23 eri kategoriassa. Lisäksi jaetaan arvostettu elämäntyöpalkinto, joka myönnetään ansiokkaasta urasta kotimaisten ohjelmien parissa. 

Juontajakaksikko Esko Eerikäinen ja Shirly Karvinen saapuivat yhdessä MTV Uutisten haastatteluun gaalan punaiselle matolle. Eerikäinen oli pukeutunut pitsikuvioituun puvuntakkiin ja kilttiin. Päässään hänellä oli vaaleanpunainen lierihattu ja jalassaan pinkit lenkkarit. Karvisella oli puolestaan yllään näyttävä violetti iltapuku.

Eerikäinen ja Karvinen kertoivat haastattelussa omia viimeaikaisia tv-suosikkejaan. Karvinen mainitsi Amazing Race Suomi -ohjelman, joka nähtiin Nelosella syksyllä 2023.

Haastattelussa kaksikolta kysyttiin, voisivatko he osallistua yhdessä kyseiseen tv-ohjelmaan.

– Hermohan siinä menisi! Karvinen nauroi.

Eerikäinen pohti, että hänellä saattaisi mennä hermot Karvisen äkkipikaisuuteen. Karvinen tunnusti omaavansa kyseisen piirteen.

– Minä teen ja mietin sen jälkeen, että oho. Sinä mietit ja et tee, Karvinen sanoi kollegalleen.

– Minulla on taustalla se, että olen ollut Martinan kanssa naimisissa, selviän mistä vain, Eerikäinen heitti.

Eerikäinen ja hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehtiavioituivat ensimmäisen kerran maistraatissa vuonna 2007, vain kolmen kuukauden seurustelun jälkeen. Seuraavana vuonna pariskunta ilmoitti järjestävänsä kirkkohäät, jotka peruttiin vain muutama päivä ennen seremoniaa. Riidat saatiin kuitenkin sovittua ja pari järjesti häät syksyllä 2008. He erosivat vuonna 2011.

Kultainen Venla pe 26. tammikuuta klo 19.30 alkaen MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat