Martina Aitolehdellä ei ole vapaapäiviä – ex-puoliso Esko Eerikäinen isonsa apuna arjessa: "Iso kiitos siitä"

Huippukunnossa oleva Martina Aitolehti auttaa nyt muita elämäntapamuutoksessa 8:30
Katso koko haastattelu: Huippukunnossa oleva Martina Aitolehti auttaa nyt muita elämäntapamuutoksessa

Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti elää kiireistä arkea.

Triathlonisti ja hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti vieraili sunnuntaiaamuna 10. joulukuuta Huomenta Suomen haastattelussa puhumassa muun muassa arjestaan ja liikunnasta.

Aitolehti elää aktiivista elämää. Hänen arkeensa kuuluvat muun muassa ahkera treenaaminen ja työnteko, lapset ja koira sekä matkustus.

Aitolehden mukaan hän saa kiireisen arkensa toimimaan koordinoinnin avulla.

– Onhan se sellaista non stop -tekemistä joka päivä. Ei minulla oikeastaan ole vapaapäiviä, hän sanoi.

Mikäli Aitolehdelle sattuu vapaapäivä, kuluu se hänen mukaansa esimerkiksi lasten harrastuksissa tai kodin siivoamisessa.

– Aikaisia aamuja ja myöhäisiä iltoja. Suunnitelmallisuutta. Ja totta kai tahtotila, minä haluan tehdä niitä asioita. Kyllähän ihminen klaaraa kaiken, jos tosissaan haluaa klaarata ja opettelee tietynlaisen arjen, jota haluaa elää, hän tuumasi.

Aitolehdellä on kaksi tytärtä, vuonna 2009 syntynyt Victoria ja vuonna 2012 syntynyt Isabella. Aitolehti kertoi, että hänen ex-puolisonsa ja Victoria-tyttärensä isä Esko Eerikäinen on hänelle suuri apu.

– Eskolle iso kiitos siitä, että hän on iso apu arjessa tyttärilleni ja koiralleni. Helpottaa paljon, hän summasi.

Millaisia tavoitteita Aitolehdellä on triathlonin suhteen? Entä mitä hän tuumaa vastuustaan hyvinvointivalmentajana? Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat