Esko Eerikäinen on estetty Tinderistä – paljastaa syyn: "Sitten se vain suljettiin"

Uutuusohjelma Sometähtien sinkkuelämää MTV Katsomossa 25.8. alkaen 2:00
Tästä uutuussarjassa on kyse – katso esittely

Esko Eerikäinen kertoo, miten hän sai lähtöpassit Tinderistä.

Neljä julkisuudesta tuttua henkilöä tuo sinkku- ja deittailuelämänsä kaiken kansan katsottavaksi uudessa Sometähtien sinkkuelämää -sarjassa. Ohjelmassa rakkautta etsivät radiojuontaja Esko Eerikäinen, somevaikuttaja Henny Harjusola, mediapersoona ja juontaja Niko Saarinen sekä rap-artisti Sini Sabotage.

Eerikäinen kertoo MTV Uutisille, että hän uskoo olevansa yleisesti ottaen "helppo" deittailija.

– Olen ymmärtänyt sen, että jos sinä pyydät tai sinua pyydetään deiteille, ja sitten kun toinen osapuoli kysyy että mitä tehtäisiin, niin pitäisi olla aikalailla selvillä jo, että mitä haluat tehdä. Koska jos laitat vestin, että ihan sama, tehdään mitä vaan, niin se ehkä osoittaa sen, ettet ole kauhean kiinnostunut deittailemisesta, Eerikäinen sanoo.

Eerikäinen kertoo huomannensa myös, että hän on deittailijana avoin. Tutustuessaan uuteen ihmiseen mies haluaa, että henkilö näkee hänet sellaisena kuin hän on. 

– Saatan jo ihan ensitreffeillä kertoa asioita, mitä ei välttämättä ehkä kannattaisikaan heti kertoa, hän nauraa ja lisää, että tämä kuitenkin erottaa niin sanotusti jyvät akanoista.

– Moni ehkä saattaa säikähtää, moni saattaa kiinnostua entistä enemmän, hän toteaa.

Eerikäinen kertoo etenkin töykeyden ja epäkunnioittavuuden olevan piirteitä, jotka saavat hänen kiinnostuksensa lopahtamaan. Lisäksi se, jos deittikumppanista huomaa, ettei tämä ole lainkaan kiinnostunut, saa Eerikäisen kääntymään kannoillaan.

– Tai jos ihminen on varattu, hän lisää.

Eerikäisen unelmien treffit olisivat sellaiset, jotka eivät pääty koskaan. Tällä hän tarkoittaa sitä, että hän tapaa ihmisen jonka kanssa menee treffeille, ja jonka jälkeen ilta jatkuu jommankumman luokse yöksi. Päivät vierivät, kunnes hän yhtäkkiä huomaa, että on viihtynyt tiiviisti yhdessä deittikumppaninsa kanssa.

Hirveimmät treffit, jotka Eerikäinen osaa kuvitella, olisivat puolestaan sellaiset, joissa deittikumppani olisi tuhottomassa humalassa eikä osaisi käyttäytyä.

Porttikielto Tinderiin

Etenkin nettideittailu on voinut olla Eerikäiselle viimeaikoina haasteellista. Hän kertoo olevansa nimittäin estetty pysyvästi deittisovellus Tinderistä. Estot napsahtivat viime vuonna, kun Eerikäinen oli Argentiinassa kuvaamassa Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! -ohjelmaa.

– Ennen kuin lähdimme viidakkoon olimme altaan reunalla. Siinä olivat Satu Silvo ja Kyösti Mäkimattila, jotka halusivat nähdä, mikä tämä Tinder oikein on ja miten tämä toimii, hän alustaa.

Eerikäinen teki työtä käskettyä ja näytti tovereilleen, millaisesta sovelluksesta oikein on kyse. Hän pyyhkäisi useamman sovelluksessa vastaan tulleen profiilin oikealle, sillä näkökenttään osui Eerikäisen mukaan "paljon kivan näköistä porukkaa".

– Ilmeisesti se Tinderin algoritmi luuli, että joku on kaapannut tilini. Minun piti antaa (Tinderille) semmoinen varmistuskuva. Se varmistuskuva, minkä laitoin itsestäni, ei mennytkään läpi. Sitten se vain suljettiin se tili. Laitoin sähköpostia sinne, mutta se suljettiin, hän kertoo.

Sometähtien sinkkuelämää MTV Katsomossa to 25.8. alkaen kolme jaksoa viikossa -tahdilla.

Lue myös:

    Uusimmat