Sometähdet etsivät rakkautta – uutuussarja esittelee näiden neljän tunnetun kasvon sinkkuelämän

2:00
Tästä uutuussarjassa on kyse – katso esittely

Esko Eerikäinen, Henny Harjusola, Niko Saarinen sekä Sini Sabotage etsivät rakkautta uutuussarjassa Sometähtien sinkkuelämää.

Radiojuontaja Esko Eerikäinen, somevaikuttaja Henny Harjusola, mediapersoona ja juontaja Niko Saarinen sekä rap-artisti Sini Sabotage julkaisivat kukin kesän alussa deitti-ilmoitukset somekanavissaan. He paljastavat uudessa Sometähtien sinkkuelämää -sarjassa, mitä deitti-ilmoituksien jälkeen tapahtui.

Nelikko taltio kesän tapahtumia päiväkirjakameralle. MTV Katsomossa torstaina 25. elokuuta alkavassa sarjassa nähdään värikäs, vaiherikas ja intiimi kuvaus kesästä, joka on yhtä tunteiden vuoristorataa ylä- ja alamäkineen. 

Tutustu sarjan tähtiin: 

Sini Sabotage – ei enää karkuun ihmisiä, vaan täysiä kohti

Sini Sabotage, eli Sini-Maria Makkonen on helsinkiläinen 36-vuotias rap-artisti. Hänellä on kaksi rakasta lemmikkiä, Laila-koira ja Mauno-kissa.  

Sini suunnittelee ja luo vapaa-ajallaan itselleen esiintymisasuja. Vaikka hän viihtyy etenkin juuri luovina hetkinään yksin, on hänen haaveenaan löytää kumppani. Haave on vain kasvanut viime vuosina, ja Sini toivoo myös saavansa lapsia. 

Haastetta deittailuun on tuonut julkisuus ja ujous. Haluaako deittikumppani tutustua Sini Sabotageen vai oikeasti Sini-Maria Makkoseen? 

Tänä vuonna Sini on ottanut teemakseen pelkojen kohtaamisen, ja aikoo tehdä sen myös deittimaailmassa: juosta täysiä päin deittejä. 

Esko Eerikäinen – valmis murtamaan muurinsa ja rakastumaan

Esko Eerikäinen on 48-vuotias radiojuontaja, mediapersoona ja entinen Scandinavian Hunks -tanssija. Hän asuu Espoossa yhdessä 12-vuotiaan tyttärensä Victorian kanssa. 

Sinkkuna viimeiset neljä vuotta viettänyt Esko erosi Victorian äidistä Martina Aitolehdestäreilu kymmenen vuotta sitten. Eron jälkeen miehellä on ollut pari seurustelusuhdetta sekä hajanaista tapailua. Hän haaveilee naisesta, kenen kanssa keskustella ja jakaa hyvää arkea. Parisuhteesta, jossa on helppo olla ja jossa molemmat voivat toteuttaa itseään. 

Tytär on Eskon elämässä tärkein ja muun ajan vie hänen työnsä. Yksi isoista haasteista parisuhteen syntymiselle onkin ajan puute.  

Toinen haastava tekijä on julkisuus. Hän on itse siihen tottunut, mutta deittikumppanit säikähtävät, kun vieraat ihmiset tunnistavat miehen ja pyytävät yhteiskuviin. Eskon mukaan myös aikuisuus on saanut hänellä takalukon päälle: mies jää liikaa pohtimaan ja miettimään tilanteissa, jolloin olisi hyvä uskaltaa ja toimia.  

Tänä kesänä Esko onkin päättänyt uskaltaa, ja murtaa ympärilleen rakentamia muureja.

Henny Harjusola – haussa rohkea kumppani

Henny Harjusola on 28-vuotias kampaamoalan yrittäjä ja somevaikuttaja. Henny ryhtyi tutustumaan ihmisiin deittailumielessä vasta pari vuotta sitten, kun sai korjattua kehonsa vastaamaan sukupuoltaan. Vääränlaisessa kropassa ja prosessin ollessa kesken deittailu ei tuntunut ajankohtaiselta. 

Vuosi alkoi Hennyn ensimmäinen vakava parisuhde, kun hän tutustui hollantilaiseen mieheen. Tuo suhde päättyi hiljattain, ja nyt Hennyn sinkkuelämä pitää sisällään paljon töitä, ison liudan ystäviä sekä reilusti hauskanpitoa. Vaikka suhde “Mister Hollandiin” on virallisesti ohi, on asian käsittely vielä osa elämää. 

Tulevalta kumppanilta Henny toivoo itseironiaa, mustaa huumoria sekä ymmärrystä uraorientoituneen bisnesnaisen aikatauluihin. 

Vaikka Hennystä kiinnostuneita miehiä riittää, on vain harva valmis hyppäämään julkisuudesta tutun transnaisen rinnalle. Hennyn videopäiväkirjat avaavatkin mielenkiintoisen ikkunan elämään, jossa moni kiinnostuneista haluaisi tavata naisen salaa. 

Tänä kesänä Henny etsii parempaa energiaa ympärilleen: kumppania, tai ainakin sunnuntai-poikaystävää, joka seisoisi rohkeasti ja ylpeänä rinnalla. 

Niko Saarinen julkisuus säikyttänyt unelmien prinssin

Niko Saarinen on 35-vuotias radio- ja podcast-juontaja ja mediapersoona. Nikon haaveet kaikilla muilla elämän osa-alueilla ovat toteutuneet yksi kerrallaan, mutta unelmien prinssi vielä puuttuu.  

Julkisuus on säikäyttänyt monet Nikosta kiinnostuneet. Miehet eivät uskalla lähestyä, koska kuvittelevat Nikolle jo valmiiksi tulvivan yhteydenottoja. 

Nikon sinkkuelämään kuuluvat unelmien duunipaikka radiossa, oma Nikotellen-podcast sekä parhaat ystävät Katja ja Miika, joiden kanssa hän parantaa maailmaa vapaa-ajallaan. 

Iso osa Nikon elämää on myös unelma rakkaudesta. Hän kertoo haaveilevansa ihan “tavallisesta elämästä” johon kuuluvat esimerkiksi treffit Mäkkärin autokaistalla, kotona pleikkaria pelaava mies, vauhdikas arki oman rakkaan kanssa – sekä lapset. Niko on antanut itselleen vuoden aikaa löytää mies, jonka kanssa saisi aikaan hyvän ja terveen parisuhteen. 

Niko päästää päiväkirjakamerallaan katsojat lähemmäs elämäänsä kuin koskaan ennen. 

Sometähtien sinkkuelämää MTV Katsomossa to 25.8. alkaen kolme jaksoa viikossa -tahdilla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja