Esko Eerikäinen julkaisi nostalgisen yhteiskuvan tyttärensä kanssa noin 10 vuoden takaa – tältä juuri isäksi tullut juontaja näytti

1:14
Yksi asia sai Esko Eerikäisen empimään viidakkoon lähtemistä Olen Julkkis...Päästäkää Minut Pois! -ohjelman tiimoilta.

Esko Eerikäinen poseerasi Victoria-tyttärensä kanssa jo yli 10 vuotta sitten.

Juontaja-esiintyjä Esko Eerikäinen tunnetaan uransa lisäksi perhekeskeisenä miehenä. Eerikäinen julkaisee usein yhteiskuvia Victoria-tyttärensä kanssa. 

Juontajan tuoreessa julkaisussa matkustetaan ajassa taaksepäin reilut 10 vuotta, jolloin Victoria oli vielä pieni vauva. Eerikäisen kasvoja komistaa muun muassa nenäkoru, jonka hän on sittemmin ottanut pois.

Julkaisun tunnisteeksi Eerikäinen on merkinnyt mi vida, eli suomeksi "elämäni". Kuva keräsi välittömästi runsaasti palautetta.

– Ootte kyllä niin sööttejä, kirjoittaa eräs.

– Niin suloinen kuva, kehuu toinen.

– Ihana kuva, kommentoi kolmas.

Eerikäinen on yksi keskelle Argentiinan viidakkoa lähteneistä Olen Julkkis...Päästäkää Minut Pois! -kisaajista. Eerikäinen kertoi alunperin kieltäytyneensä ohjelmaan lähdöstä. 

– Jotenkin ajatus siitä, että lähden viidakkoon niin pitkäksi aikaa tuntui hullulta. Ensinnäkin sen takia, että ajattelin, etten saa töistä niin paljon vapaata. Tärkeimpänä se, etten koskaan ole ollut niin pitkään erossa Vickestä. Ollaan oltu erossa, mutta silti on ollut kännykät kädessä ja muuta. Jotenkin se ajatus, että lähden niin kauas ja niin pitkäksi aikaa, tuntui täysin mahdottomalta, hän mietti. 

Lopulta työpaikalta näytettiin vihreää valoa ja hän keskusteli asiasta vielä Victoria-tyttärensä kanssa. 

Maailmalla suosittu I'm a Celebrity... Get Me Out of Here! on seikkailureality, jossa julkisuudesta tunnetut henkilöt matkaavat kauas keskelle viidakkoa. He joutuvat asumaan parhaimmillaan kuukauden ajan hyvin alkeellisissa olosuhteissa keräten rahaa hyväntekeväisyysvoittopottiin. Ensi keväänä Maikkarilla seurataan sarjan Suomi-versiosta Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois!  -ohjelmaa.

Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! alkaa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa tammikuussa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja