Esko Eerikäinen esittelee kotinsa: "Tää on ihana paikka"

Esko Eerikäinen avaa kotinsa ovet 0:58
Miltä Esko Eerikäisen kotona näyttää? Katso video!

Esko  Eerikäinen avaa kotinsa ovet Suomen kaunein koti -sarjan erikoisjaksossa. 

Suomen kaunein koti -sarjasta nähdään ensi tiistaina erikoisjakso. Erikoisjaksossa vieraillaan Hanna Sumarin johdolla radiojuontaja Esko Eerikäisen rivitaloasunnossa Espoossa, toimittaja-kirjailija Ina Mikkolan vintage-kalustein sisustetussa kodissa Helsingissä sekä Jukka Pojan perheen modernissa omakotitalossa Turussa.

Pääsemme näkemään millaisia sisustajia nämä tunnetut asukkaat ovat ja mistä asioista oman kodin tunnelma heillä muodostuu.  Käymme läpi kodin lempipaikat ja kuulemme tarinoita tärkeiden esineiden takaa.

Eerikäinen asuu tyttärensä Victorian kanssa kaksikerroksisessa rivitalon päädyn asunnossa. Neliöitä asunnossa on reilu 125.

– Tämä on ensimmäistä kertaa paikka, jota voi kutsua kodiksi. Tää on ihana paikka. Ihana luonto ympärillä, supermahtavat naapurit ja ihan oma rauha. Tää on lähellä keskustaa, mutta silti tämä on oma maailma, hän kuvailee. 

Miltä Eerikäisen kodissa näyttää? Katso ylhäällä olevalta videolta esimakua jaksosta!

Suomen kaunein koti tiistaisin mtv-palvelussa ja 20 alkaen MTV3-kanavalla. C Moressa seuraavan viikon jakso julkaistaan tv-esityksen jälkeen. 

Lue myös:

    Uusimmat