Esko Eerikäinen julkaisi nuoruuskuvansa – otoksen taakse liittyy sydäntä riipaiseva tarina: "Näitä kaikkia asioita käsittelen nyt aikuisiällä ammattilaisen kanssa"

Ex-pari Martina Aitolehti ja Esko Eerikäinen kilpailevat toisiaan vastaan Kokkisodassa 5:53
Ex-pari Esko Eerikäinen ja Martina Aitolehti kilpailivat toisiaan vastaan Kokkisodassa.

Radiojuontaja Esko Eerikäinen julkaisi Instagramissa liikuttavan otoksen, jonka yhteydessä hän kertoo isänsä kuolemasta.

Juontaja Esko Eerikäinen jakoi Instagramissa otoksen, jossa hän on 12-vuotias. Kuvassa nuorukainen näyttää surulliselta. Eerikäisen äiti on hänen rinnallaan. Esko kertoo kuvan yhteydessä traagisen tarinan otoksen takaa.

– Olin tässä kuvassa 12-vuotias lähdössä takaisin Suomeen ilman tietoa siitä, milloin näkisin perhettä uudelleen. Faija oli kuollut pari kuukautta aiemmin. Äiti yritti pitää homman kasassa, Eerikäinen kirjoittaa.

Kolumbiasta kotoisin oleva mies kertoo saaneensa apua vaikeuksiin, joita hän on joutunut kohtaamaan nuoruudessaan.

– Näitä kaikkia asioita käsittelen nyt aikuisiällä ammattilaisen kanssa ja se on tuonut rauhan ja ymmärryksen kaikkeen tai melkein kaikkeen. Kiitollinen ja onnellinen on silti kaikista hetkistä, joita silloinkin koin koska ne on tuonut minut tähän hetkeen. ”Kyllä minä pärjään”, on ollut jo tuolloin läsnä ja on ihan ok myös ymmärtää, ettei aina tarvitse pärjätä.

Eerikäisen kirjoitus poiki runsaasti kommentteja.

– Silmät kertovat kaiken, henkilö kommentoi.

– Kasvoista näkee pienen pojan ahdistuksen. Vahvana on äidin pitänyt olla tuossa tilanteessa, seuraaja kirjoittaa.

– Huh huh. Kyyneleet tuli silmiin tätä kuvaa katsoessa ja lukiessa tarinan taustalla. Melkoinen matka sinulla takana. Ja sinun äidilläsi.  Hyvä, että olet päässyt käsittelemään asioita. Niin tärkeää, Instagramissa kirjoitetaan.

Lue myös:

    Uusimmat