Mainos

Esitäytettyjen veroilmoitusten postitus alkanut

Esitäytetyt veroilmoitukset ovat postissa. Asiakkailla ne ovat viimeistään huhtikuun lopulla. Noin 5,1 miljoonaa veronmaksajaa saa tarkistettavakseen veroilmoituksensa valmiiksi esitäytettynä.

Asiakkaan tehtävänä on tarkistaa esitäytetyn veroilmoituksen tiedot ja tehdä tarvittavat korjaukset ja lisäykset.

Viimeinen palautuspäivä 11.5 tai 18.5.2010 on merkitty lomakkeen etusivulle. Jos korjattavaa tai lisättävää ei ole, veroilmoitusta ei tarvitse palauttaa.

Yli miljoona voi ilmoittaa tiedot verkossa

Vuosittain noin 1,5 miljoonaa veronmaksajaa palauttaa veroilmoituksen korjattuna. Jo yli miljoonalla asiakkaalla on tietoja, joita voi ilmoittaa internetissä Veroilmoitus verkossa -palvelussa. Heistä suurin osa voi ilmoittaa kaikki korjattavat tiedot verkossa.

Tänä vuonna uusia tietoja, joita voi ilmoittaa palvelussa, ovat mm. vuokratulot ja velat sekä korot. Edelleen verkossa voi ilmoittaa esim. asunnon ja työpaikan väliset matkakulut, kotitalousvähennykset ja tulonhankkimiskulut ansiotuloista. Esitäytetylle lomakkeelle on merkitty tietokonemerkillä ne tiedot, jotka voi ilmoittaa verkossa.

Tiedot, joita ei vielä voi ilmoittaa verkossa, ilmoitetaan paperilomakkeella. Tiedot voi ilmoittaa myös siten, että osa ilmoitetaan verkossa ja loput paperilomakkeella.

Veroilmoitus verkossa -palvelu aukeaa tänään klo 12.00. Palvelu sulkeutuu asiakkaan oman palautuspäivän mukaan joko 11.5 tai 18.5.2010. Palveluun pääsee omilla verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.