Esikoistaan odottava Henna Kalinainen hehkuu raskauden sekä rakkauden onnea: "En tiennyt koskaan, että elämäni muuttuu hetkessä tällaiseksi"

Henna Kalinaisen ensimmäinen raskaus sujuu hyvin.

Tositelevisiotähti Henna Kalinainen odottaa esikoistaan. Kalinainen kertoi heinäkuun alussa Seiskalle, että hänen ja julkisuudesta pois pysyttelevän kihlatun esikoisen laskettu aika on joulun tienoilla. 

Kalinainen julkaisi Instagram-tilillään päivityksen, jossa hän hehkuttaa odottavan, tulevan äidin onneaan. Päivityksessään Kalinainen kertoo muun muassa, että rakastunut pariskunta etsii tällä hetkellä omaa omistusasuntoaan. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Jokainen päivä on ihmeellinen ja uusi. En tiennyt koskaan, että elämäni muuttuu hetkessä tällaiseksi, että odotan lasta mieheni kanssa, ketä rakastan ja meillä on vakaa parisuhde, Kalinainen hehkuttaa. 

– En tiennyt koskaan, kuinka yksinkertaisista asioista onni koostuu ja ettei se tule ulkoisista asioista, kuten materiasta, vaan läheisyydestä, rakkaudesta, ystävistä, perheestä ja omasta kodista. 

Kalinainen kihlautui puolisonsa kanssa keväällä. Nainen kertoi MTV Uutisille antamassaan haastattelussa muuttaneensa rakkaansa kanssa yhteen viime vuonna. 

– Aika nopeasti on edetty. Tutustuttiin helmikuussa 2019 ja muutettiin elokuussa yhteen.

Tuolloin hän kuvaili, ettei hääpäivää ole lyöty vielä lukkoon. 

– Meillä molemmilla on yksi avioliitto takana. Elämän rakkaus on nyt löytynyt, eikä sillä ole mitään väliä, millä aikataululla asiat etenevät, hän kertoi.

– Voisin mennä vaikka huomenna naimisiin, mutta kiirettä ei ole. Haaveissa on myös perustaa perhe jossain vaiheessa.

Kalinen nousi julkisuuteen vuonna 2008, kun hän asteli Big Brother -taloon. Seuraavana vuonna Henna ja toinen BB-tähti Antti Kurhinen yllättivät asukit avioitumalla BB-talon olohuoneessa. Parin liitto päättyi eroon vuonna 2010, ja sittemmin Henna oli otsikoissa parisuhteidensa myrskyisistä käänteistä. Big Brotherin lisäksi Kalinainen on nähty myös muun muassa Viidakon tähtöset-ohjelmassa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja