Mainos

Esikoisensa syntymään valmistautuva Putous-tähti Ernest Lawson: "Ihania asioita tapahtuu"

Ernest Lawson on mukana Putouksessa toista kertaa.

Näyttelijä Ernest Lawson, 29, on ollut kiireinen mies Putouksen kahdeksannen tuotantokauden jälkeen.

– On ollut ihana vuosi! On saanut tehdä töitä, joita rakastaa ja jotka ovat itselle uusia ja haastavia. Paljon hyvin erilaisia esiintymistöitä, Lawson kertoo MTV.fille.

– Monia hienoja hetkiä on osunut vuoden varrelle. Yksi pitkäaikainen unelma toteutui, kun pääsimme tekemään omaa Älä jäädy -improvisaatio-ohjelmaa koko kansalle.

Lawsonin edellisen Putous-kauden sketsihahmo Abdul Tuisku ylsi sketsihahmokisassa toiselle sijalle. Kuten Lawson ennakoi jo Putouksen finaalin jälkeen, sketsihahmon tarina on jatkunut ohjelman jälkeenkin.

– Abdulilla on riittänyt keikkaa. Hän on edelleen matkalla kohti pop-tähteyttä. Abdulilla on ollut paljon keikkoja aika paljon eri firmojen tapahtumissa. Sitä ei olisi ajatellut, että Abdul olisi omimmillaan firmaympyröissä, mutta hän pitää ehkä itseään myös kaikkien alojen asiantuntijana. Kaikkiin aloihin sopivia hittibiisejä ollaan tehty, Lawson kertoo.

Ernest Lawson toteaa olevansa aivan täpinöissään tulevasta Putous-kaudesta.

– Ensimmäisestä kaudesta oli superinnoissaan ja unelma kävi todeksi, mutta sitä jännitti kuitenkin koko ajan tosi paljon. Nyt, kun on mukana toista kertaa, siitä osaa toivottavasti nauttia enemmän eikä jännittäisi ihan niin paljoa, hän toteaa.

– On kivaa, että meillä on melko pitkälti sama porukka kasassa. Nyt on kivaa, että saamme tehdä lisää yhdessä. Ja kyllähän se piristää, että mukaan tulee uusia kasvoja. Varmasti saamme luotua hyvän ryhmähengen tänäkin vuonna.

Kun Lawsonia kysyttiin mukaan toiselle Putous-kaudelle, hän ei miettinyt vastausta hetkeäkään.

– Oli iso kunnia päästä mukaan ensimmäistä kertaa, mutta on vielä isompi kunnia tulla takaisin. Se on iso luottamuksenosoitus niin tuotantoyhtiöltä, kanavalta kuin katsojiltakin, että he tykkäsivät meidän porukasta niin paljon, että saamme tehdä sen uudelleen. Se on kaikista paras palaute.

"Nyt on avattu täysin uusi laatikko"

Lawson kertoo, että hänen uusi sketsihahmonsa on hyvin erilainen kuin Abdul Tuisku.

– Nyt on avattu täysin uusi laatikko, josta ammennetaan. Totta kai, hahmo on hyvin minun näköiseni ja se tuo esiin minun käsitystäni huumorista, näyttelijä toteaa.

– Olen itsekin melko yllättynyt siitä! Luulen, että katsojatkin yllättyvät. Minulla on tällä hetkellä erittäin hyvä fiilis hahmoni suhteen.

Ernest Lawson kertoo rauhoittaneensa alkuvuoden Putoukselle sekä suurelle elämänmuutokselle.

– Jos ja kun kaikki menee hyvin, niin esikoislapseni syntyy tämän vuoden puolella. Luulen, että tällä kaudella kaikki treenaaminen ja Putouksen ajatteleminen tapahtuu treeneissä ja studiolla. Ei ole varmaan ongelmaa päästä töistä irti kotiin mennessä, Lawson naurahtaa.

– Viime kaudella sitä mietti öisinkin Putous-asioita. Mutta nyt pitää miettiä ne asiat treeneissä. Tämän kauden aikana kotona keskitytään siihen, että tuijotellaan sitä pientä ihmistä ja huolehditaan, että sillä on kaikki hyvin. Ihania asioita tapahtuu.

Putous MTV3-kanavalla tammikuussa 2018!

Katso alla Putous-videoita edelliseltä tuotantokaudelta!

Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.