Mainos

Esapekka Lappi ei enää pyöri somessa – "Tiedän, että minuun suhtaudutaan negatiivisesti"

3:16
Sardinia tarjoaa kuskeille haasteita ja mahdollisuuksia.

Esapekka Lapilla ei ole kulkenut hyvin rallin MM-sarjan edellisissä osakilpailuissa. Pieksämäkeläinen toivoo saavansa onnistumisen torstaina käynnistyvässä Sardinian MM-rallissa.

Lappi koki uransa rajuimman ulosajon huhtikuun lopussa ajetussa Argentiinan MM-rallissa. Tärsky vaikutti Citroen-kuljettajan menoon vielä seuraavassa kilpailussa Chilessä. Edellisessä rallissa Portugalissa vauhti oli jo kohdallaan, mutta Lappi sortui keskeytykseen johtaneisiin virheisiin kisan päätöspäivänä.

Täksi kaudeksi Citroenille siirtynyt Lappi haluaa nyt antaa näytön osaamisestaan.

- Taas on uusi mahdollisuus. Ei tässä paljon muuta voi ajatella. Koetetaan lähteä puhtaalta pöydältä, Lappi kertoi Sardinian MM-rallin aattona.

- Minulla on ollut henkistä lukkoa, mutta auton lukot ovat nyt kunnossa. Vauhti oli jo Portugalissa hyvää. En näe mitään syytä, miksei se voisi olla kohdallaan myös täällä, suomalaispilotti lisäsi.

Lapin Citroen-sopimus kattaa myös seuraavan kauden. Siitä huolimatta Lapin kohdalla on spekuloitu sillä, onko hänen asemansa täysin sementoitu ranskalaistiimissä. Tallipäällikkö Pierre Budar vakuutti ennen Sardinian MM-rallia, että tiimi seisoo yhä sataprosenttisesti suomalaisen takana.

Lappi itse ei ole enää seurannut häntä koskevaa julkista keskustelua.

- Tiedän, että minuun suhtaudutaan nyt negatiivisesti. En kuitenkaan ole pariin kuukauteen ollut missään sosiaalisessa mediassa, Lappi totesi.

- Tuntuu siltä, että tiimin sisällä minulle ollaan liiankin kilttejä. Olen ollut siitä hämmästynyt. He ovat olleet todella ymmärtäväisiä, vaikka emme ole oikein saaneet mitään aikaan alkukaudella.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja