Erosaaga syvenee – aatelisnainen ja strippari vahvistavat ryhmäseksin Mel B:n ja ex-miehen kanssa

Lady Victoria Hervey ja australialainen strippari kertovat olleensa kolmen kesken Spice Girls -laulajan ja tämän tulevan ex-miehen kanssa.

Britanniassa seurapiiriliitäjänä tunnettu Lady Victoria Hervey, 40, on vahvistanut olleensa niin sanotusti kolmen kimpassa Mel B:n eli Melanie Brownin, 41, ja tämän tulevan ex-aviomiehen Stephen Belafonten, 41, kanssa.

Mistä oikein on kyse?

Spice Girls -yhtyeestä tuttu Mel B, eli Melanie Brown, hakee eroa miehestään Stephen Belafontesta. Oikeus on määrännyt Belafontelle lähestymiskiellon Brownin rajujen väitteiden vuoksi.

Brown väittää oikeuden pöytäkirjoissa, että Belafonte pahoinpiteli häntä toistuvasti: Belafonte löi, kuristi ja töni vaimoaan rajuin ottein. Brownin mukaan psyykkinen ja fyysinen pahoinpitely alkoi pian parin häiden jälkeen vuonna 2007.

Brown väittää myös, että Belafonte pakotti hänet osallistumaan ryhmäseksiin tuntemattomien naisten kanssa. Brownin mukaan Belafonte uhkasi julkaista salaa kuvaamiaan seksinauhoja, mikäli Brown ei suostuisi ryhmäseksiin.

Brown väittää myös, että Belafonte sai parin lastenhoitajan raskaaksi. Tämän jälkeen Belafonte maksoi hoitajalle 300 000 dollaria, että hän tekisi abortin.

Vuonna 2014 Brown otti yliannostuksen. Brown väittää, että Belafonte lukitsi hänet makuuhuoneeseen, mistä ei ollut mahdollista soittaa ambulanssia.

Stephen Belafonte on kiistänyt lakimiestensä välityksellä Mel B:n väitteet ja kuvaillut Brownin väitteitä törkeiksi ja perusteettomiksi.

Lady Victoria Hervey kertoo The Sunin haastattelussa harrastaneensa ryhmäseksiä Mel B:n ja Stephen Belafonten kanssa. Hervey sanoo myös, että Mel B ei ollut hänen mielestään tarpeeksi vahva lähteäkseen erittäin kontrolloivan miehensä luota aiemmin.

Hervey kertoo viettäneensä kiihkeän yön juuri avioituneen parin kanssa vuonna 2007. Aatelisnaisen mukaan Mel B kärsi avioliitossa Belafonten kanssa.

– Belafonte hallitsi kuulemma parin talousasioita täysin. Melanie odotti oikeaa tilaisuutta lähteä pois suhteesta. Yhdenkään naisen ei pidä kärsiä tuolla tavalla, Hervey sanoo.

– Hän otti minuun yhteyttä Instagramin kautta. Mel kertoi, että hän ei tiedä, onko yhteisestä yöstämme olemassa videotallenteita, mutta hän ei usko, että ne olisivat vuotamassa julkisuuteen.

Oikeuden asiakirjojen mukaan Belafonte on varastoinut kaiken Mel B:n omaisuuden Los Angelesissa sijaitsevaan varastoon, joka on pariskunnan lastenhoitajan Lorraine Gillesin nimissä. Belafonten väitetään saattaneen Gillesin raskaaksi hänen ja Mel B:n avioliiton aikana sekä maksaneen tälle 300 000 abortin tekemisestä.

Lady Victoria Herveyn lisäksi myös 32-vuotias australialainen strippari Siara Dianda on kertonut NewsHub-sivustolle viettäneensä villin yön yhdessä Mel B:n ja Stephen Belafonten kanssa Lontoossa vuonna 2010.

– Olen iso Spice Girls -fani, joten se yö tuntui todella surrealistiselta. En ole sen koommin ollut kolmen kimpassa, mutta se oli kyllä hauskaa, Dianda kommentoi artikkelissa.

– Minulle jäi sellainen vaikutelma, että Mel on parin suhteessa se, joka määrää.

Mel B ja Belafonte ovat parhaillaan keskellä eroprosessia. Brown väittää oikeuden pöytäkirjoissa Belafonten pahoinpidelleen häntä toistuvasti. Brownin mukaan psyykkinen ja fyysinen pahoinpitely alkoi pian parin häiden jälkeen vuonna 2007.

Brown väittää myös Belafonten pakottaneen hänet osallistumaan ryhmäseksiin tuntemattomien naisten kanssa. Brownin mukaan Belafonte uhkasi julkaista salaa kuvaamiaan seksinauhoja, mikäli Brown ei suostuisi ryhmäseksiin.

Vielä 2,5 kuukautta sitten Stephen Belafonte julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jonka yhteydessä hän hehkutti vaimoaan ja kirjoitti olevansa todellinen onnenpekka.


Brownilla ja Belafontella on yksi yhteinen lapsi, vuonna 2011 syntynyt tytär Madison. Mel B:llä on lisäksi kaksi lasta aiemmista suhteista tanssija Jimmy Gulzarin ja näyttelijä Eddie Murphyn kanssa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja