Eronnut Salkkarit-kaunotar Jasmin Voutilainen avautuu tuntemuksistaan: "Olen itkenyt surusta, pelosta, helpotuksesta ja epätietoisuudesta"

2:15
Jasmin Voutilainen avautuu julkisuuden varjopuolista.

Jasmin Voutilainen kertoo, että eroon ei liity draamaa. 

Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Jasmin Voutilainen ilmoitti viikonloppuna eronneensa Love Island Suomi -ohjelmasta tutun Ville Toivosen kanssa. 

Voutilaiselle on satanut nyt paljon tukea eron keskellä. Hän julkaisi sunnuntaina (22.11.) Instagram-tilillään kuvapäivityksen, jossa kertoo tunnelmiaan. 

– Viime viikot ovat olleet kaikin puolin tunnerikkaita. Olen itkenyt surusta, pelosta, helpotuksesta ja epätietoisuudesta. Uusi sivu aukeaa elämässä, eikä auta jäädä tuleen makaamaan. Nyt sattuu, mutta tiedän, että aurinko paistaa vielä. 

 – 21.11. päätimme lähteä kumppanini kanssa eri teille. Eroomme ei liity mitään sen suurempaa draamaa ja päätös oli yksimielinen. Toivoisin kovasti ymmärrystä ja hienotunteisuutta asian suhteen, hän jatkaa kirjoituksessaan. 

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä

Voutilainen kiittää fanejaan saamistaan tsemppiviesteistä. 

– Erot on aina vaikeita, ei kai sille mitään voi. Silti haluan toivottaa hyvää alkavaa viikkoa kaikillle, ja tsemppiä teille, jotka ootte samassa tilanteessa. 

Voutilaisen päivitys on kerännyt yli tuhansia tykkäyksiä ja liki 300 viestiä. 

– Voimia. Nyt vaan itselle sitä omaa aikaa. Hemmottele itseäsi, lepää, näe ystäviä, sure, muistele hyviä hetkiä, itke, kirjoita fiiliksiä ylös... Se ottaa aikansa, seuraaja viestittää. 

Pariskunnan suhde alkoi reilu vuosi sitten, kun he kohtasivat ensimmäisen kerran toisensa Suomenlinnassa. Toivonen otti Voutilaisesta kuvia ja kaksikon välit olivat aluksi täysin ammatilliset. Pian Voutilainen kuitenkin huomasi olevansa täysin ihastunut Toivoseen.

– Jo ensi hetkestä lähtien tiesi mitä toinen ajatteli, vaikkei sanonut mitään. Tuntuu kuin olisin tuntenut Villen kauemmin, mitä todellisuudessa olen. Olemme kokeneet alle vuoden aikana niin paljon hyviä hetkiä. Nyt voin sanoa, että tämän jälkeen uskon, että se oikea on olemassa, hän kuvaili MTV Uutisille kuukausia sitten. 

Voutilainen näyttelee Salkkareissa Aino Kaukovaaraa.

(Jutusta korjattu Ville Toivosen nimi 23.11.2020, kello 19.58.)

Lue myös:

    Videot

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja