Salkkarit-näyttelijä Jasmin Voutilainen erosi poikaystävästään – kertoo eron syistä: "Niin vaikea päivä takana"

8:53
Jasmin Voutilainen avoimena julkisuuden varjoupuolista.

Salkkareista tuttu Jasmin Voutilainen kertoo erostaan Instagramissa.

Suositussa Salatut Elämät -sarjassa näyttelevä Jasmin Voutilainen ja Love Island Suomi -ohjelmasta tuttu Ville Toivonen ovat eronneet. Voutilainen julkaisi Instagram Tarinat -osiossa päivityksen, jonka yhteydessä hän avasi parisuhdetilannetta seuraajilleen.

– Niin vaikea päivä takana, joka on toisaalta ollut myös täynnä helpotusta. Tänään erosimme Villen kanssa, Voutilainen kirjoittaa surullisen kuvan yhteydessä.

Tähti ei olisi halunnut vielä kertoa erosta julkisesti, mutta päätti tehdä sen silti. Faneiltaan hän toivoo nyt ymmärrystä ja tsemppejä vaikean tilanteen keskelle.

–Minä toivoisin aikaa surra. Mitään draamaa tai kolmansia osapuolia ei liittynyt eroon. Nyt vaan kävi näin, koska meidän elämänarvomme ja näkemykset eivät kohtaa. Minun täytyy olla nyt yksin eikä se ole kenenkään syy, Voutilainen kertoo seuraajilleen eronsa syistä.  

Pariskunta vietti 1-vuotispäiväänsä syyskuun alussa.

Pariskunnan suhde alkoi reilu vuosi sitten, kun he kohtasivat ensimmäisen kerran toisensa Suomenlinnassa. Toivonen otti Voutilaisesta kuvia ja kaksikon välit olivat aluksi täysin ammatilliset. Pian Voutilainen kuitenkin huomasi olevansa täysin ihastunut Toivoseen.

– Jo ensi hetkestä lähtien tiesi mitä toinen ajatteli, vaikkei sanonut mitään. Tuntuu kuin olisin tuntenut Villen kauemmin, mitä todellisuudessa olen. Olemme kokeneet alle vuoden aikana niin paljon hyviä hetkiä. Nyt voin sanoa, että tämän jälkeen uskon, että se oikea on olemassa, hän kuvaili aikaisemmin.

Voutilainen näyttelee Salkkareissa Aino Kaukovaaraa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja