Martina Aitolehti pääsi muuttamaan uuteen kotiinsa: "Olen ekaa kertaa elämässä käynyt nämä kaikki tunteet läpi"

Vieraana Martina Aitolehti 10:44
Murtunut Martina Aitolehti avautui erostaan koskettavalla tavalla

Martina Aitolehti aloittelee elämää uudessa kodissa.

Hyvinvointiyrittäjä ja mediapersoona Martina Aitolehti on muuttanut uuteen kotiinsa Helsingissä. Aitolehti ilmoitti asiasta Instagram-tilillään keskiviikkona 13. toukokuuta julkaisemallaan päivityksellä. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Tästä se lähtee, eka yö uudessa kodissa. Olen jotenkin tosi onnellinen. Onnellinen, että olen ekaa kertaa elämässä käynyt nämä kaikki tunteet läpi ja oppinut, oppinut paljon ja tulen oppimaan vielä paljon, Aitolehti kirjoittaa päivityksessään. 

Aitolehti ilmoitti pääsiäisenä eronneensa pitkäaikaisesta puolisostaan Stefan Thermanista. Pariskunta oli yhdessä yhdeksän vuoden ajan ja he olivat kihlautuneet kesällä 2019. Heillä on yhteinen, vuonna 2012 syntynyt Isabella-tytär. Lisäksi Aitolehdellä on vuonna 2009 syntynyt Victoria-tytär entisen puolisonsa Esko Eerikäisen kanssa. 

Eroilmoituksen jälkeen Aitolehti eron syynä olleen Thermanin suhde seurapiiritähti Sofia Belórfiin. Kaksikko on todistetusti viihtynyt viime aikoina tiiviisti yhdessä, vaikka Belórf on kiistänyt väitteet suhteesta. Therman puolestaan kommentoi Instagram-seuraajilleen hiljattain olevansa rakastunut. 

Aitolehti on viettänyt korona-aikaa tyttäriensä kanssa perheen Hangossa sijaitsevassa kodissa. Aitolehdellä ja Thermanilla on ollut myös yhteinen asunto Eirassa, jossa Aitolehti vieraili hiljattain. Aitolehti kuvasi tilanteesta videon, jossa asunnossa häntä vastaan saapui Belórfin Bambi-koira. 

– Hei, ooksä muuttanut mun kotiin? Aitolehti kyseli videolla koiralta.

Lue myös:

    Uusimmat