Eronneelle Ensitreffit-Ronille satelee treffikutsuja: ”Haluan uudelleen naimisiin”

Ensitreffit alttarilla -Roni elelee sinkkumiehen elämää rauhaksiin, mutta haaveilee joskus vielä löytävänsä sen oikean.  

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa ensinäkemältä avioituneet Tanja ja Roni päätyivät viiden viikon yhteiselon jälkeen jatkamaan elämäänsä omilla tahoillaan. Ronin toiveesta eronnut pari haki marraskuun alussa avioeroa yhteistuumin Helsingin käräjäoikeudesta.

Sinkkumiehen elämää viettävä Roni kertoo elämän jatkuneen vanhaan tapaan. Katsastusasemalla työskentelevä mies asuu edelleen Helsingissä ja elelee elämää kaikessa rauhassa katsellen.

– Elämä palasi aika lailla samaan kuin ennen ohjelmaakin. Vaikka onhan se nykyään outoa, että naiset ottavat minuun yhteyttä!

– Aiemmin naiset eivät koskaan ottaneet yhteyttä, vaan jouduin itse olemaan se aktiivinen osapuoli.

Treffipyyntöjä satelee, kun innostuneet naiset ovat lähestyneet Ronia sosiaalisen median kautta.

– Onhan se ollut kiva huomata, että naiset ovat tykänneet minusta. Sosiaalisen median kautta tulleista treffikutsuista on tietysti vaikea sanoa, onko kutsun lähettäjä kuitenkaan sellainen itseä kiinnostava ihminen, Roni pohtii.

"Ohjelma pisti ajatuksia sekaisin"

Ronin toiveet pysyvästä elämänkumppanista ja parisuhteesta eivät ole tapahtumarikkaan kesän jälkeen kadonneet minnekään.

– Haluan vielä joskus uudelleen naimisiin. Toivottavasti löydän jonkun kivan likan, mies haaveilee.

Roni kertoo ehtineensä jo muutamille treffeillekin, vaikka varsinaista kiirettä uuden parisuhteen muodostamiselle ei olekaan.

– Ohjelma pisti ajatuksia sekaisin, ja haluan nyt rauhoittua ja miettiä asiat uusiksi, ja lähteä sitten rauhassa katselemaan eteenpäin, Roni kertoo.

– Nyt ei ehkä tarvitse kiirehtiä ensitreffeillä naimisiin, hän nauraa.

Lue myös:

    Uusimmat