Ensitreffit alttarilla -ohjelman Oskari on jälleen sinkkumarkkinoilla – tuore romanssi päättyi lyhyeen: "Ei mennyt, kuten olisin toivonut ja ajatellut"

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa ihastuttanut Oskari kertoo olevansa jälleen vapaa sinkkumarkkinoille.

Viimeisimmällä Ensitreffit alttarilla -ohjelman kaudella mukana ollut Oskari avioitui ohjelmassa Heidin kanssa. Ex-pari päätyi kuitenkin eroon kauden päätösjaksossa.

Kun ohjelma näkyi tv:ssä syksyllä, alkoi Oskari saada useilta naisilta yksityisviestejä sosiaalisessa mediassa. Mies löysikin rinnalleen uuden rakkaan, josta hän kertoi aiemmin MTV Uutisille. Nyt Oskari kutenkin kertoo suhteen päättyneen.  

– Se ei valitettavasti mennyt, kuten olisin toivonut ja ajatellut. Siihen ei liittynyt mitään varsinaista dramatiikkaa, mies kertoo MTV Uutisille.

Oskari kertoo nykymaailman deittailun olevan haastavaa, sillä hän kokee, että ihmisten elämä on niin täynnä puuhaa, ettei romantiikalle jää juuri aikaa. Mies ei ole lähtenyt deittisovelluksiin, vaan uskoo löytävänsä rakkauden toisaalta.

– Kuikuilen siellä vihannestiskillä tai olen tv:ssä. Aika ääripäät, mies naurahtaa.

Vallitseva koronatilanne ei ole helpottanut ihmisten tapaamista.

– Nyt on vielä haastavampaa, kun täytyy välttää sosiaalisia tilanteita.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneiden Oskarin ja Heidin avioeron toinen hakemus tulee kohta käytäntöön. Oskari odottaa eron astumista voimaan. Mies ei ole ollut missään tekemisissä ex-vaimonsa kanssa.

– Kohta saadaan virallisesti ero. Eron toinen vaihe on toukokuun alusta alkaen.

Vaikka rakkautta ei tällä kertaa tv-ohjelman kautta löytynyt, voi mies silti kuvitella osallistuvansa deittiohjelmiin myös jatkossa.

– Miksipäs ei? Mikään ei estä sitä.

Lue myös:

    Uusimmat