Erohuhuissa vellonut Victoria Beckham jakaa ylistyssanoja miehelleen: "Todellakin paras isä"

Victoria Beckham ylistää aviomiestään pariskunnasta levinneiden erohuhujen jälkeen.

VIDEO: Victoria ja David Beckham saapuvat kuninkaallisiin häihin.

Spice Girls -tähti ja muotimoguli Victoria Beckham antoi miehelleen David Beckhamille tunnustusta sunnuntaina Britannian viettäessä isänpäivää. Hieman yli viikko sitten kaksikon avioliiton huhuttiin kariutuneen, mutta molemmat ampuivat huhut nopeasti alas.

Victoria julkaisi sunnuntain aikana Davidista kaksi kuvaa, joissa molemmissa hän nimittää entisen jalkapallotähden maailman parhaaksi isäksi. Ensimmäisessä kuvassa David on nauttimassa aamukahvia "Daddy"-tekstillä varustetun mukin kanssa. Toisessa kuvassa urheilulegenda istuu maasturin konepellillä perheen kolmen nuorimman lapsen kanssa.

– Minusta tuntuu, että he rakastavat häntä. Hän on todellakin paras isä. Kaipaamme sinua @brooklynbeckham, Victoria kirjoitti kuvaan, jossa David poseeraa Romeon, Cruzin ja Harperin kanssa. Kuvasta uupuu perheen vanhin lapsi Brooklyn.

Pariskunta edusti yhdessä muotigaalassa vain pari päivää huhujen lähdettyä liikkeelle toissa viikolla. Kaksikko oli toistensa tukenaan Kent & Curwen -vaatemerkin kevään ja kesän mallistoja esittelevässä yksityisessä muotinäytöksessä. Kent & Curwen tuottaa Davidin vaatteita maailmalle.

Lähde: E Online 

Lue myös:

    Uusimmat