Ernest Lawson kohtaa uuden roolin elämässään TTK:n myötä: "Pääsen ja joudun avaamaan enemmän sitä, kuka minä olen"

Näyttelijä Ernest Lawson nähdään Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa.

Tv-sarjoista, Talent Suomen tuomaririvistöstä ja teatterin lavoilta tuttu näyttelijä, juontaja ja impromestari Ernest Lawson ei ole ikinä ollut yhdelläkään tanssitunnilla. Nyt mies pääsee opettelemaan uuden taidon tanssiopettaja Anniina Koivuniemen johdolla Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa. Lawson kokee, että tanssi lisäksi hän pääsee kohtaamaan myös muita uusia haasteita.

– Isointa on se, että olen tässä omana itsenäni. Tietenkin jokainen tanssi tuo jonkun tarinan ja eläydytään joihinkin rooleihin, mutta kuitenkin ihmiset tulevat katsomaan kuin Ernest ja Anniina tanssivat eikä joku hupiveikko tai sketsihahmo. Se on ehkä isoin muutos, että pääsen ja joudun avaamaan ehkä enemmän sitä kuka minä olen, Lawson kuvailee.

Myös Koivuniemi on innoissaan oppilaastaan.

– Vaikuttaa tosi hyvältä. Kemiat kohtaavat hyvin, Koivuniemi kuvailee.

Katso videolta, miten parin ensimmäinen taivutus sujuu!

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa su 29.8. klo 19.30 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa nauhoitetulla esittelyjaksolla, jonka jälkeen suorat lähetykset su 5.9. klo 19.30 alkaen. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin ma 30.8. alkaen. MTV:n Superviikoilla 23.8.–5.9. starttaa 15 huippuohjelmaa! Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat