Aku Hirviniemi ei tinkinyt tyylistään riparilla – somessa alkoi välittömästi kuittailu: "Jäbä vei koulun pihalla isompien poikien välipalarahat"

Aku Hirviniemi avoimena alastonkohtauksestaan 3:42
Näyttelijä Aku Hirviniemi Odotus-elokuvan eroottisista kohtauksia: "Minusta tuntuu, että niistä tuli aika hyvät"

Aku Hirviniemi löysi vuosia vanhan kuvan, jonka julkaisi sosiaalisessa mediassa.

Näyttelijä Aku Hirviniemi hauskuuttaa Instagram-seuraajiaan vuosia vanhalla kuvalla. Otoksessa Hirviniemi on teini-ikäisenä vuonna 1998 rippileirillä ja kuvassa huomion varastaa aurinkolasit.

– Vaikka olin vuonna 1998 harras rippilapsi, olin myös samaan aikaan hyvinkin tietoinen siitä, että rinnakkaistodellisuus nimeltä ”Matrix” on totta. Ja vieläpä vuosi ennen Neoa. Mitäs siihen sanotte? Hirviniemi kirjoittaa kuvansa yhteyteen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hirviniemen kuvan yhteyteen on tullut paljon huvittuneita kommentteja.

– Damn! Tää jäbä vei koulun pihalla isompien poikien välipalarahat.

– On hätäset lasit.

– Varmasti pappia hekotuttaa.

Hirviniemi nähdään jälleen tänä syksynä Posse-ohjelmassa, joka alkaa Maikkarilla tulevana perjantaina 9. syyskuuta.

Hirviniemen puoliso, juontaja Sonja Kailassaari puolestaan nähdään Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa. Näyttelijä oli viime sunnuntaina kannustamassa puolisoaan ensimmäisessä livelähetyksessä. Hän saapui lähetykseen näyttävän kukkakimpun kera.

– Tämähän on tärkeä hetki ja Sonjalle tärkeä ilta, niin tottakai täytyy jollakin tavalla muistaa, Hirviniemi kertoi MTV Uutisille ennen suoraa lähetystä.

Hirviniemeä itseäänkin on vuosien mittaan kosiskeltu TTK-parketeille tähtioppilaaksi, mutta toistaiseksi hän ei ole mukaan lähtenyt. 

– Koskaan ei pidä sanoa, että ei koskaan, mutta katson nyt ensin, miten Sonja suoriutuu tästä. 

Tanssiminen ei ole Hirviniemen mukaan hänen vahvinta osaamistaan, vaan hän aikoinaan teki Teatterikorkeakoulussakin kirjallisen opinnäytteen, jonka nimi oli Kömpelyyden estetiikka

– Se juontaa juurensa tanssiesityksestä meidän toiselta vuosikurssilta, kun yksi meidän koulun opettajista sanoi, että "hienosti käytit hyväksesi tuossa tanssiesityksessä tuota kömpelyyden estetiikkaa, kun kompuroin ja kaatuilin ja palasin sitten takaisin siihen koreografiaan, mikä oli hartaasti harjoiteltu. Se ehkä kertoo millainen liikkeen lahja minulla on, ehkä suosittelen Sonjallekin jatkossa, ettei harjoittele kanssani. 

Tanssii Tähtien Kanssa -livelähetykset sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat