Erna Husko kertoo podcastissa joutuneensa hyökkäyksen kohteeksi – poliisi tutkii: "Muutama tyyppi tuli kimppuun"

Somevaikuttaja Erna Husko kertoo itsenäisyyspäivän juhlaläheyksessä, mitä hänen elämäänsä kuuluu:"Olen tällä hetkellä todella onnellinen" 9:32
Erna Huskon viime vuosi oli täynnä erityisesti henkistä kasvua – avautui suurimmista opeistaan vuoden 2021 itsenäisyyspäivänä

Sosiaalisen median tähti Erna Husko kertoo podcastissa kammottavasta tilanteesta. 

Sosiaalisessa mediassa menestynyt hyvinvointiyrittäjä Erna Husko, 25, kertoo Iriz Silander & VIP viraat podcast -haastattelussa julkisuuden varjopuolista. Husko on saanut viimeisen kolmen vuoden aikana rakennettua itselleen vaikuttavan uran sosiaalisen median parissa. Tähdellä on TikTok-palvelussa 1,7 miljoonaa seuraajaa.

Husko kertoo, että häntä kuvataan päivittäin ollessaan ulkona tai kuntosalilla. Vaikka julkisuus on tuonut Huskolle paljon hyvää, on se myös tuonut valtavia haasteita. Husko kertoo joutuneensa hiljattain muun muassa hyökkäyksen kohteeksi baari-illan aikana. 

– Tapahtui näin, että muutama tyyppi tuli kimppuun ja hyökkäsi väkivaltaisesti. En ikinä puolla väkivaltaa. Siinä oli varmasti heillä sitten omia tällaisia ongelmia varmastikin. 

Husko kertoo, että poliisit tutkivat asiaa parhaillaan. Hän kertoo joutuneensa palkkaamaan itselleen turvamiehen. 

– Olen maininnut, että minulla on turvamies aina kun minä lähden ja se on juuri se, miksi minä käytän tällaisia palveluita. En lähde festareillekaan ilman häntä ja ihmisiä, jotka suojaavat minun selustaani. Välillä extempore-illat voivat yllättää. Ja tällä kertaa se yllätti vähän vaikeammin.


Lue myös:

    Uusimmat