Erikoinen tapaus tutkintaan: Pariskunta pitää lemmikkinään leijonaa – Simba poseeraa eroottissävytteisissä kuvissa alastoman naisen kanssa

Espanjan Kataloniassa tutkitaan erikoista tapausta, jossa pariskunta on pitänyt lemmikkinään leijonaa. Sen lisäksi Gironassa asuva pari on julkaissut sosiaalisessa mediassa eroottissävytteisiä kuvia, joissa Simba-leijona esiintyy alastoman naisen kanssa, kertoo muun muassa La Vanguardia-lehti.

Katalonian paikallishallinto Generalitat on nyt aloittanut tutkinnan siitä, minkälaisissa olosuhteissa leijonaa pidetään.

Gironalaispariskunta tuli tunnetuksi Espanjassa viime vuonna sen jälkeen, kun he esiintyivät eri tiedotusvälineissä lemmikkinsä, 250 kiloisen Simba-leijonan kanssa. Huomiota herättivät myös somessa jaetut kuvat Simbasta alastoman naisen kanssa.

Leijonanpitoon saatu lupa, mutta ei sängylle köllöttelemään

Pariskunnalla on lupa pitää leijonaa kotinsa yhteydessä olevassa tarhassa. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että eläintä on pidetty myös sallitun alueen ulkopuolella, mikä sai Espanjan eläinsuojelujärjestö FAADA:n tutkimaan tapausta.

Kuvissa leijona näkyy muun muassa sisätiloissa köllöttelemässä sängyssä ja makaamassa keittiötason päällä.

FAADA vaatiikin nyt Generalitatia siirtämään eläimen turvaan sille paremmin sopivaan ympäristöön tai eläinten turvakotiin.

La Vanguardian haastattelema Generalitatin edustaja kertoo, että paikallishallinto on aloittanut tapauksen tutkinnan. Siinä selvitetään, ovatko Simban omistajat vaarantaneet eläimen hyvinvoinnin.

Pelastettu sirkuksesta?

Leijonaa lemmikkinään pitävän pariskunnan mukaan leijona oli joutumassa sirkukseen, kun he pelastivat sen, kertoi aikaisemmin El País.

Leijona on syntynyt Sevillassa sijaitsevassa eläintarhassa, jota on epäilty villieläinten salakuljetuksesta.

Tapauksella saattaa olla myös kauaskantoisempia seurauksia. Generalitat aikoo kieltää tiettyjen villieläinten pitämisen kotieläiminä Katalonian alueella.

Lue myös:

    Uusimmat