Erika Vikmanin musiikkivideo on kerännyt jättisuosion – kiittää katselijoita syntisellä kuvalla: "Wow! Upea näky!"

Erikan Vikmanin uutuussinkku nousi Spotifyn 3. sijalle.

Laulaja Erika Vikman valloitti suomalaisten sydämet Cicciola-kappaleellaan ja uudistuneella tyylillään Uuden Musiikin Kilpailussa viime keväänä. Viime viikolla julkaistu single Syntisen pöytä jatkaa samaa rohkeaa linjaa.

Kappale on noussut suureen suosioon ja se kipusi heti julkaisunsa jälkeen Spotifyn top50 -listan sijalle 3, jolla se on edelleen. Viime perjantaina YouTubessa julkaistua musiikkivideota on katsottu jo poikkeuksellisen paljon, peräti yli 260 000 kertaa.

– Kiitos kaikesta rakkaudesta ja tunteista mitä kappale on herättänyt! On ollut hienoa huomata, kuinka kappale ja sen teksti on herättänyt kiinnostusta ja keskustelua! Olen saanut myös kasoittain viestejä ihmisiltä, kuinka laulun sanoma on vaikuttanut heihin. Tekstiin on pureuduttu huolella. Rakastan retrovivahteista suomidiscoa ja on ollut todella upeeta huomata, että tälle musalle on selvästi kysyntää ja kuuntelijoita!, Vikman kiittelee levy-yhtiön tiedotteessa.

Vikman keimailee Instagram-tilillään julkaisemassaan kuvassa ja kiittää kuuntelijoita ja musiikkivideon katselijoita. Samalla hän julkaisi keikkakalenterin, ja hänellä onkin sovittu keikkoja aina joulukuulle asti.

– Muutokset mahdollisia vallitsevan tilanteen takia, mut toivotaan että keikat saadaan pitää, Vikman muistuttaa.

Vikmanin lisäämään kuvaan on tullut valtava määrä kommentteja.

– Wow! Upea näky!, eräs hehkuttaa.

Video: Erika Vikman kertoi avoimesti nuoruuden esikuvistaan Villa Hintikassa: "En tapetoinut huonettani komeilla miesartistien kuvilla"

Erika Vikman avoimena esikuvistaan 1:48

Lue myös:

    Uusimmat