Mainos

Pariskunnan epäillään pitäneen tyttöä seksiorjana viisi vuotta – perustelivat tekoa Raamatulla

Floridassa Yhdysvalloissa pariskunnan epäillään pitäneen nuorta tyttöä seksiorjanaan viiden vuoden ajan.

Poliisin mukaan naista pahoinpideltiin ja käytettiin seksuaalisesti hyväksi, eikä häntä ei päästetty tekemisiin ulkomaailman kanssa.

Poliisi pidätti pariskunnan viikko sitten, kun nyt 21-vuotias nainen kertoi kokemastaan poliisille. Tyttö muutti pariskunnan luokse 13-vuotiaana, kun hänen äitinsä kuoli. Lopulta hän pääsi pakenemaan kauhujen talosta 18-vuotiaana. Hän ei kuitenkaan uskaltanut heti puhua kokemastaan. Lopulta hän sai muilta seksuaalirikosten uhreilta rohkeutta ilmiantaa pariskunnan poliisille.

– Tämä on yksi vakavimpia seksuaalirikoksia, mitä olemme nähneet pitkään aikaan, totesi tapausta tutkinut poliisi Daniel Herrington WPBF-televisiokanavan mukaan.

Tapauksesta uutisoivat myös muun muassa The Independent ja New York Daily News.

Perustelivat Vanhalla testamentilla

Pariskunta on poliisin mukaan perustellut tekemisiään Raamatulla. Pariskunnan mies oli järjestänyt perheelleen sunnuntaisin pyhäkoulua, jossa hyväksikäytölle oli haettu oikeutta erityisesti Vanhan testamentin tekstien perusteella.

Tytön saapuessa perheeseen 13-vuotiaana, hänelle oli poliisin mukaan sanottu, että ainoa keino päästä osaksi perhettä on suostuminen seksin harrastamiseen.

Mies oli kohdellut tyttöä kuin olisi omistanut tämän. Tyttö oli määrätty kutsumaan miestä ”isännäkseen” ja suostumaan seksuaaliseen kanssakäymisen sekä miehen että naisen kanssa aina kun nämä tahtoivat.

Pariskunnalla on tytön lisäksi myös neljä biologista lasta: kaksi alle 10-vuotiasta ja kaksi täysi-ikäistä. Poliisin mukaan näyttää kuitenkin siltä, että heitä ei ole käytetty seksuaalisesti hyväksi.

Poliisin mukaan seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi joutunut nainen voi nykyisin hyvin. Poliisi kertoo, että hän elää iloista elämään Indianan osavaltiossa.

Juttua korjattu 19.8. kello 16.21: Poliisi vasta epäilee pariskuntaa tapauksesta. Myös jutun kirjoitusasua muokattu.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.