Eric Perrin tunteikkaana JYP-paluustaan – nosti fanit esiin: "En koskaan ajatellut, että näin kävisi"

Eric Perrin palaa Jyväskylään 2:57

Jääkiekon SM-liigaseura JYP julkisti maanantaina, että hyökkääjä Eric Perrin, 42, palaa seuraan yhden vuoden mittaisella sopimusella päättämään pelaajauransa. Perrinillä oli paluustaan tunteet pinnassa.

– Tämä on todella jännittävää aikaa minulle. On huikea mahdollisuus palata Jyväskylään ja päättää täällä urani, Perrin sanoi MTV Sportille.

Perrin pelasi JYPissä ensi kerran kaudella 2002–2003. Vuosia ulkomailla NHL:ää myöten pelattuaan kanadalaissentteri palasi JYPiin kausiksi 2010–2015. Viimeiset kolme vuotta Perrin vietti TPS:ssä, eikä osannut sinne siirryttyään ajatella, että häntä enää jyväskyläläisnutussa nähtäisiin. 

Perrinin mukaan kolmen vuoden takainen siirto TPS:ään oli niin tunteikas, koska hän ajatteli JYP-aikansa olevan loppu.

– Tämä vain opettaa, kuinka elämä menee. Olen pitänyt itsestäni hyvää huolta. Ollakseni rehellinen, en koskaan ajatellut, että pelaisin vielä täällä, kun allekirjoitin TPS:n kanssa ensimmäisen sopimukseni, Perrin veisteli. 

Perrin nosti erikseen esille JYPin fanit ja lämpimän suhteen, joka hänellä on heihin kaikkien vuosien ajan ollut.

– Silloinkin tuntui aina upealta, kun pelasin täällä TPS:n kanssa. Koin kunnioitusta ja arvostusta. Haluan heidän tietävän, että arvostan heitä myös. Viimeisen luvun kirjoittaminen yhdessä heidän kaikkien kanssaan on todella erityistä, Perrin korosti.

Millaisia ajatuksia Perrinillä on JYPin uudesta päävalmentajasta Lauri Merikivestä? Entä millaisia terveisiä hän lähettää suomen kielellä? Katso koko haastattelu ylälaidan videolta!

Lue myös:

    Uusimmat