Entistä Harry Potter -tähteä hädin tuskin tunnistaa maskin alta – kuvaa uutta elokuvaa

Huispauksen MM-kisoissa juostaan luuta haarovälissä 2:00
Huispausta pelataan joskus myös jästimaailmassa.

Harry Potter -näyttelijä Daniel Radcliffe kuvaa tällä hetkellä uutta elokuvaa.

Suosittu Harry Potter -tähti Daniel Radcliffe bongattiin Australiasta uuden elokuvan kuvauksista. Elokuva kertoo eteläafrikkalaisesta aktivistista Tim Jenkinsistä, ja Radcliffe esittää siinä pääosaa.

Tim Jenkin sekä kaksi muuta poliittista aktivistia, Alex Moumbaris ja Stephen Lee saivat pitkät vankeusrangaistukset vuonna 1978, kun nousivat Etelä-Afrikan valtion rotuerottelua vastaan. Tuomitut vietiin lukemaan tiilenpäitä Pretorian vankilaan, josta kukaan ei ollut koskaan aiemmin onnistunut pakenemaan.

Nämä kolme veijaria sen sijaan onnistuivat. Vuonna 1979 he pääsivät tiirikoimaan itsensä peräti 14 lukitun teräsoven läpi vapauteen. Paikalliset poliisivoimat epäonnistuivat surkeasti aloittaessaan suuretsinnät vasta, kun kolmikko oli ehtinyt jo Etelä-Afrikan rajojen ulkopuolelle.

Kuvauksissa Daniel Radcliffe oli autenttista lookia varten stailattu 70-luvun tyyliin – roolihahmonsa lailla hän oli pukeutunut ajan muodin mukaisiin leveisiin housuihin, ja hänellä oli pitkät hiukset ja suuret nelikulmaiset silmälasit.

Elokuvan on käsikirjoittanut ja ohjannut Francis Annan, ja se perustuu Tim Jenkinin elämäkertaan Inside Out: Escape From Pretoria Prison. Elokuvan julkaisuajankohdasta ei vielä ole tarkempaa tietoa.

Lähde: DailyMail

Lue myös:

    Uusimmat