ManU-luotsi sätti pelaajansa asennetta – sai täyslaidallisen vastapalloon: "Minä olen ollut syntipukki jo pitkään"

Manchester Unitedin päävalmentaja Erik ten Hag ja pelaaja Jadon Sancho ovat ajautuneet sanasotaan.

23-vuotias Sancho ei ollut lainkaan joukkueensa kokoonpanossa, kun Manchester United koki 1-3-tappion Arsenalille sunnuntain Valioliiga-kierroksella.

Ten Hag kertoi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa suoran syyn siihen, miksei Sancho mahtunut kokoonpanoon.

– Jadonin suoritukset harjoituksissa johtivat siihen, ettemme valinneet häntä kokoonpanoon. Manchester Unitedissa sinun on yllettävä tietylle tasolle joka päivä, ten Hag kertoi Arsenal-ottelun jälkeen Sky Sportsin mukaan.

Sancho ei sulattanut päävalmentajansa sanoja, vaan antoi oman vastineensa tilanteesta sosiaalisessa mediassa. Englantilainen tyrmäsi täysin hollantilaisluotsin puheet huonosta harjoitusasenteesta.

– Älkää uskoko kaikkea, mitä luette. En anna ihmisten sanoa minusta asioita, jotka eivät pidä paikkaansa. Olen suoriutunut harjoituksissa erittäin hyvin tällä viikolla, Sancho kirjoittaa.

– Luulen, että tämän taustalla on muita syitä, joihin en nyt sen tarkemmin mene. Minä olen ollut syntipukki jo pidemmän aikaa, mikä ei ole reilua. Haluan vain pelata jalkapalloa hymy huulillani ja antaa panokseni joukkueelleni.

Sancho toteaa kuitenkin ykskantaan, ettei hän halua kritisoida valmennuksen päätöstä, vaan halusi kumota hänestä kerrotut valheet. Tilanne ei tule vaikuttamaan Sanchon asenteeseen.

– Kunnioitan valmennusjohdon tekemiä päätöksiä. Pelaan fantastisten pelaajien kanssa ja olen siitä kiitollinen. Jokainen viikko on haaste. Tulen jatkamaan tämän logon eteen taistelua, kävi, miten kävi.

Lue myös:

    Uusimmat