Entinen maajoukkuepelaaja Lentopalloliiton uudeksi toimitusjohtajaksi – "Mikään isokaan työpaikka ei ole jännittänyt minua näin paljon"

Lentopalloliitto tiedotti keskiviikkona, että se on nimennyt Seppo Siika-ahon liiton uudeksi toimitusjohtajaksi.

Helsinkiläinen Siika-Aho aloittaa toimitusjohtajana toukokuun ensimmäinen päivä.

49-vuotias Siika-aho pelasi omalla urallaan 41 ottelua maajoukkueessa vuosina 1993-1994. Hän toimii tällä hetkellä helsinkiläisen PuMa-Volleyn puheenjohtajana ja juniorivalmentajana sekä Etelä-Suomen Lentopallon hallituksessa.

– Tähän työhön Lentopalloliitossa minulla on iso intohimo. Sen ehkä huomasi parhaiten siitä, että mikään isokaan työpaikka ei ole jännittänyt minua näin paljon, Siika-aho kertoo Lentopalloliiton tiedotteessa.

Siika-aho on ollut myös Lentopalloliiton hallituksessa 2006-2009 ja varapuheenjohtajana 2010.

– Oma työurani on ollut hyvin pitkä ja samalla tavallaan monimuotoinen koulutus tähän toimitusjohtajan tehtävään. Työssäni on usein ollut kyse muutosjohtamisesta ja toiminnan kehittämisestä. Olen tosi innoissani ja odottavin mielin tulevasta tehtävästä. Työuraltani löytyy paljon hyvin erilaisia asioita, joita pystyy hyödyntämään tässä työssä.

– Lentopalloliitossa on tapahtunut paljon henkilövaihdoksia lyhyessä ajassa. Tämä on nyt paikka, missä asioita voi miettiä tuoreella tavalla, mutta samaan aikaan täytyy pitää katse pallossa ja huolehtia siitä, että tärkeät asiat tulee hoidettua, Siika-aho sanoo.



Lue myös:

    Uusimmat