Entinen kohujulkkis Katri Haapanen työskentelee nykyään suntiona – kaunottarelle tarjottiin rahakasta sopimusta, jos poseeraa alasti: "Totta kai se houkutteli"

Ex-julkkis teki täyskäännöksen povipommista kirkon työntekijäksi –"Voin olla sekä kirkko-ihminen että alusvaatemalli" 8:05
Viidakon tähtösistä julkisuuteen ponnahtanut ex-povipommi Katri Haapnen kertoo, miten kohujulkisuus vaihtui työhön kirkon parissa – kuuntele erikoishaastattelu yllä olevalta videolta!

Ison elämäntapamuutoksen tehnyt Katri Haapanen kertoo saaneensa rahakkaan alastonkuvatarjouksen.

Kohukaunottarena ja tv-tähtenä julkisuudessa tunnettu Katri Haapanen (ent. Sorsa) kertoo harvinaisessa haastattelussa, miten elämä kohujulkkiksesta vaihtui työhön kirkon parissa. MTV Uutiset Liven haastattelussa Haapanen paljastaa saaneensa rahakkaan tarjouksen alastonkuvauksia vastaan.

– Minulle tarjottiin todella hyvä summa. Totta kai se houkutteli ja melkein jopa lähdin siihen. Mietin, että siitä tulisi niin hirveä haloo. Ei sen takia miten kirkko siihen suhtautuisi vaan sen takia, miten kaikki ihmiset siihen suhtautuisivat. En jaksa ikuista selittelyä. Eihän minun edes tarvitse selitellä mitään, Haapanen kertoo.

Videolla Haapanen kertoo tarkemmin, millaisesta tarjouksesta oli kyse ja mitä mieltä hän on alusvaate- ja alastonkuvauksista nykyään.

Haapanen muistetaan parhaiten tosi-tv-sarjasta Viidakon tähtöset. Hän oli mukana Subilla nähdyn sarjan toisella kaudella vuonna 2013.

Lue myös:

    Uusimmat