Entinen huippunyrkkeilijä sai syytteen tyttärensä murhasta – harhautti poliisia valheella

Entisen huippunyrkkeilijän Kabary Salemin tytär Ola löydettiin kuolleena Staten Islandilla sijainneesta puistosa viime vuoden lokakuussa. Nyt Salemia syytetään tyttärensä murhasta. Aiheesta kertoo New York Times.

Epäilyt olivat tuolloin kohdistuneet paikallismediassa Olan aviomieheen, sillä poliisi oli kertonyt, että heidän avioliittonsa olisi ollut myrskyisä. Salem tarjosi tuolloin vaihtoehtoisen teorian New York Timesille. Hänen mukaansa Ola olisi kertonut, että joku olisi seurannut häntä moottoritiellä. 

Tämä oli kuitenkin viranomaisten mukaan valhe, jolla Salem olisi harhauttanut tutkijoita. Viranomaisten mukaan Salem olisi tappanut tyttärensä, raahannut tämän ruumiin puistoon ja peittänyt sen oksilla. 

Salem oli tällä viikolla mukana virtuaalisesti oikeudessa, jossa hänelle luettiin seitsemän eri kohtaa sisältävät syytteet, joihin sisältyy murha, kuristaminen ja ihmisruumiin piilottaminen. Salem kielsi syyllisyytensä. Menehtyneen tyttären ystävät olivat järkyttyneitä tämän isän pidätyksestä.

52-vuotias egyptiläisnyrkkeilijä oli mukana vuosien 1992 ja 1996 olympialaisissa, joiden jälkeen hän otteli ammattilaisena vuodesta 1997 vuoteen 2005. 29 otteluun mahtui 23 voittoa ja viisi tappiota.

Salem tunnetaan yhtenä kaikkien aikojen likaisimmista ottelijoista. Vuoden 1999 syyskuun kohtaaminen Randie Carveria vastaan päättyi traagisesti, kun Carver menetti tajuntansa ottelussa ja kuoli kaksi päivää myöhemmin sairaalassa tapaturmaiseen aivovammaan. Salem oli useaan otteeseen puskenut Carveria päällään.

Lue myös:

    Uusimmat