Nyrkkeilytähden sometilille ilmestyi väite väkivaltaisesta kuolemasta – ex-vaimolta yllättävä lausunto

Sekavia elämänvaiheita viime aikoina kokenut nyrkkeilytähti Ryan Garcia on somessa kiertävästä videosta huolimatta hengissä, sanoo hänen ex-vaimonsa Andrea Celina.

25-vuotiaan Garcian seuraajat huolestuivat, kun ottelijan omille sosiaalisen median tileille ilmestyi sunnuntaina video, jossa annettiin ymmärtää Garcian kuolleen väkivaltaisessa hyökkäyksessä.

Videon tekstissä vihjattiin hyökkääjien viiltäneen Garcian kurkun auki ja heittäneen ruumiin roskalaatikkoon.

– Me saimme hänet pojat. Me sanoimme, että olemme tulossa, saatetekstissä luki sekavan viestin seassa.

Tilanne videolla jäi epäselväksi, mutta Garciasta hiljattain eronnut Andrea Celina tiedotti myöhemmin samana päivänä nyrkkeilijän olevan elossa.

– Jos kaikki seuraajani ovat uskossa, voitteko rukoilla Ryanin puolesta? Emme ole yhdessä, ja olen ollut yhteydessä häneen. Hän saattaa vaikuttaa siltä, että on kunnossa, mutta hän ei ole. Olen aidosti huolissani, ja niin ovat kaikki hänen perheenjäsenensä, Celina kirjoitti.

Joulukuussa tyrmäysvoitolla Oscar Duarte Juradon kaataneen Garcian on määrä haastaa 20. huhtikuuta New Yorkin Brooklynissa WBC-liiton ylemmän keskisarjan hallitseva mestari Devin Haney. Promoottori Eddie Hearn kertoo olevansa huolissaan ottelijan tilanteesta.

– Hän ei vaikuttanut olevan oma itsensä lehdistötilaisuudessa, jos suoraan sanotaan, Hearn kommentoi Daily Mail -lehden mukaan.

– Olen ollut monenlaisten ihmisten kanssa tekemisissä, ja monet ottelijat ovat käyneet vaikeuksia läpi. En koskaan ole ollut väärässä, kun olen ajatellut itsekseni ”tällä henkilöllä on ongelmia”.

Tammikuussa Ryan Garcia kertoi peräkkäisissä Instagram-päivityksissään poikavauvan syntymästä ja erosta lapsen äidin Andrea Celinan kanssa. Haney puolestaan syytti lehdistötilaisuuden yhteydessä Garciaa kokaiinin käyttäjäksi.

Lue myös:

    Uusimmat