Entinen F1-tallipomo jyrähtää Fernando Alonson tylystä kohtelusta – latasi kylmän kuitin

Jatkuuko Leclercin voittoutki? – F1-asiantuntijat ruotivat tulevaa Singaporen kisaa 11:35
Videolla C Moren F1-tiimin ennakkoa Singaporen GP:stä.

Renaultin entinen tallipäällikkö Flavio Briatore haukkui Red Bullin tallipäällikkö Christian Hornerin Fernando Alonsosta lataaman kritiikin takia. Horner oli sanonut, että Alonso tuo tavanomaisesti kaaosta talliin, jossa hän ajaa.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Singaporen GP suorana 20.-22.9.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.25,
2. harjoitukset klo 15.25
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Singaporen GP klo 15.05, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Alonso jätti F1-sarjan viime kauden jälkeen ja hänen mahdollinen paluu on ollut suuren spekulaation kohteena. Edelleen Alonson taustoilla vaikuttava Briatore latasi Italian Radio Sportivan lähetyksessä palautetta Hornerin suuntaan.

– Kuulin Hornerin puhuvan negatiiviseen sävyyn Alonsosta ja se on mielestäni uskomatonta, Briatore sanoi.

– Ajattelen aikaa, jolloin hoidin hänen tallilleen Renaultin moottorit. En voi sietää sitä, että joku Hornerin kaltainen tyyppi puhuu pahaa Fernandon tapaisesta ihmisestä. Fernando ei ole ainoastaan hyvä kuljettaja, vaan hän on oikea tiimipelaaja. McLaren ja Honda eivät vain toimineet yhdessä ja sellaista voi sattua, Briatore jatkaa.

Briatore ja Alonso voittivat yhdessä Renaultilla tuplamestaruudet vuosina 2005 ja 2006. 69-vuotias italialainen myöntää kuitenkin, että Red Bullin ja Hondan yhteistyö toimii mallikkaasti.

– Red Bull ansaitsee siitä kehuja. He eivät vielä oli mestarisuosikkeja, mutta ovat matkalla sellaisiksi. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että he voisivat puhua pahaa toisista kuljettajista. Jos olemme rehellisiä, niin Red Bull ei ansaitse palkintoa kuljettajien oikeasta kohtelusta, Briatore päättää.

Formula ykköset jatkuvat tulevana viikonloppuna, kun vuorossa on Marina Bayn katuradalla ajettava Singaporen GP.

Lue myös:

    Uusimmat