Entinen F1-tähti paljasti Ferrarin kosiskelut – Michael Schumacher teki unelmapestistä mahdottoman

Juan Pablo Montoya on paljastanut, että Ferrari oli kiinnostunut hänen palveluksistaan F1-sarjassa 2000-luvun alussa. 

Kolumbialainen Montoya, 44, ajoi kuninkuusluokassa vuosina 2001-2006. Hän saavutti Williamsilla ja McLarenilla kaikkiaan seitsemän voittoa ja oli MM-sarjassa kahdesti kolmas. 

Montoyan aika F1-sarjassa oli Ferrarin ja Michael Schumacherin valtakautta. Montoya oli yksi vuosina 2000-2004 MM-tittelin valloittaneen Schumacherin kovimmista haastajista. 

Nyt Montoya on paljastanut kolumbialaiselle Antena2-kanavalle, että tuolloin Ferrarin teknisenä johtajana toiminut Ross Brawn houkutteli häntä italialaistalliin Schumacherin rinnalle. 

– Ross Brawn kertoi Monzan palkintopallilla, että hän rakastaisi nähdä minut Ferrarilla, mutta sanoin "ei kiitos". Michaelin kanssa se olisi ollut mahdotonta. En halunnut olla hänen kakkoskuskinsa, enkä tullut lainkaan toimeen hänen kanssaan, Montoya kommentoi. 

– Emme olleet huonoissa väleissä, mutta psykologinen sodankäynti oli niin vahvaa, että se tappoi kaiken (välillämme) jatkuvasti. Hän halusi kaikki pois tieltään, mikä sai minut vihaiseksi. Olin siitä syystä aggressiivisempi. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Montoya siirtyi Williamsilta McLarenille Kimi Räikkösen tallitoveriksi kauden 2004 jälkeen. Räikkönen löi Montoyan selvästi molempina vuosina. 

Lähde: gptoday.net

Lue myös:

    Uusimmat