Ensitreffit-Waltteri ja Julia kertovat nyt totuuden kulissien takaa: "Ero oli pettymys – meni ihan metsään koko juttu"

Ensitreffit-Waltteri ja Julia paljastavat nyt totuuden kulissien takaa: ”Ero oli pettymys – meni ihan metsään koko juttu” 12:10
Katso videolta Ensitreffit alttarilla -Waltterin ja Julian erikoishaastattelu, jossa he paljastavat totuuden ohjelman kulissien takaa.

Ensitreffit alttarilla -avioliitto Julian ja Waltterin osalta päättyi eroon heti kuvausten päätteeksi. Kaksikko kertoo nyt MTV Uutisten erikoishaastattelussa, miksi näin lopulta kävi ja missä vaiheessa ero oli molemmille selvää. 

Ensitreffit alttarilla -kauden kolmesta parista vain yksi päätyi jatkamaan avioliittoaan. Ohjelman jälkeen eronneiden Julian ja Waltterin taival oli vaikea jo alkumetreiltä lähtien, ja nyt he kertovat MTV Uutisille, milloin suhde alkoi luisua pahasti alamäkeen.

Julian mielestä vaikein tilanne oli pari viikkoa häiden jälkeen, kun hän uskaltautui avautumaan Waltterin kuullen tunnelukoistaan ja entisistä traumoistaan pariterapiassa ohjelman asiantuntijoiden Hanna Myllymaan ja Tapani Alasen kanssa. 

Julia kertoi terapiassa rankasta taustastaan, mutta se osoittautui siinä tilanteessa virheeksi.

Se konflikti, joka meille terapiassa tuli, vaikutti muhun aika paljon. Sen jälkeen oli hetken huono fiilis, ja siitä lähti omalla tavallaan se oma fiilis, Julia kertoo MTV Uutisten videohaastattelussa.

Waltterin näkemys on se, että suhde alkoi mennä huonoon suuntaan jo pian häiden jälkeen.

Töllötuomareiden erikoisjaksossa kauden osallistujat kertovat, mitä päätösten taustalla todella tapahtui! Töllötuomarit MTV Katsomossa tiistaina klo 21.55!

Töllötuomarit puivat Ensitreffit-parien päätökset 20:15
Katso yllä olevalta videolta Töllötuomareiden erikoisjakso! Töllötuomarit pohtivat, olivatko asiantuntijat epäreiluja Juliaa kohtaan. 

 He joutuivat siirtämään häämatkaansa Santorinille ja jäämään Julian luokse asumaan, koska molemmat tulivat kipeiksi. Yhdessä asuminen ei lähtenyt kovin hyvin liikkeelle.

Kyllä meidän suhde alkoi mennä alamäkeen jo häiden jälkeen, kun olimme kipeinä ja muuta. Se konflikti, joka myöhemmin oli... se eskaloitui siihen päivään. Silloin se homma meni huonoksi, Waltteri kertoo videolla.

Julia paljastaa syyn tunnelukoilleen

Tunnelukot nousivat Julialla pintaan hyvin nopeasti jo aivan suhteen alussa. Julia paljastaa nyt, että erityisesti nopea yhteenmuutto laukaisi hänessä tunnelukkoja, jotka liittyvät menneisyyden kipeisiin tapahtumiin.

Ne asiat ovat itselleni tosi henkilökohtaisia, mutta ehkä se, kun olin viikon ajan mun kämpässä tuntemattoman ihmisen kanssa... kokemus siitä, etten pääse jostain suljetusta tilasta pois vaikka olisikin päässyt... se laukaisi sen. Siksi nukuin välillä parvekkeella. Se ei johtunut Waltterista, Julia sanoo.

Julia paljastaa MTV Uutisten erikoishaastattelussa myös, miksi hän kiukutteli häämatkalla Santorinilla ja kertoo mielipiteensä siihen, olisivatko asiantuntijat voineet vaikuttaa jollain muotoa avioliiton lopputulokseen. Olisiko jotain ollut vielä tehtävissä?

Waltteri puolestaan kertoo uskoneensa suhteeseen vielä tovin senkin jälkeen, kun hän aisti, ettei Julialla ole romanttisia tunteita häntä kohtaan.

Entä millainen pettymys avioliiton epäonnistuminen kummallekin oli?

Kun se konflikti tuli, niin silloin tulin aika korkealta ja täysillä alas ja tuntui, että kaikki menee pilalle. Siinä kohtaa oli pettymys, Waltteri sanoo.

Kaksikko puhuu myös omista odotuksistaan sekä ohjelman tuomista valtavista paineista, jotka syntyivät niin omista, asiantuntijoiden, lähipiirin ja katsojienkin odotuksista.

Paineet vaikuttivat siihen, että olo tuntui vähän epäonnistujalta, niin totta kai siinä saattoi alkaa vähän syytellä itseään, Julia sanoo.

He kertovat haastattelussa myös, miltä on tuntunut katsoa omaa taivalta ohjelmassa ja olisivatko he tehneet jotain toisin.

Katso yllä olevalta videolta parin erikoishaastattelun osuus siitä, mitä kulisseissa todella tapahtui.

Ensitreffit alttarilla -päätösjakso Mitä heille kuuluu nyt? nähdään MTV3-kanavalla ensi tiistaina 2.1. klo 21.00.

Lue myös:

    Uusimmat