Mainos

Ensitreffit-tähti avautuu surustaan – elämä keskenmenon jälkeen

Ensitreffit alttarilla -sarjan amerikkalaisversion (Married at First Sight) tähti Jamie Otis kirjoittaa avoimesti kipeästä aiheesta. Hänestä oli tarkoitus tulla äiti joulun alla 2016.

Kaksi vuotta naimisissa ollut Amerikan Ensitreffit alttarilla -pari (Jamie Otis ja Doug Hehner) kertoi heinäkuun alussa Todayn haastattelussa odottavansa esikoistaan. Jamie Otis kertoi tuolloin olevansa neljännellä kuulla raskaana.

Ilouutisesta meni vain pari viikkoa, kun Otis kuitenkin kertoi faneilleen sosiaalisessa mediassa surullisia uutisia. Hän julkaisi Instagram-tilillään tiedon keskenmenosta tunteikkaan tekstin ja kuvan kautta.

– Vauvamme oli vain liian kaunis tähän maailmaan. Rakastan häntä niin paljon - tulen AINA rakastamaan! Odotan, että tapaan hänet vielä jonain päivänä taivaassa. Voi rukoilkaa meidän puolestamme, Otis kirjoitti kuvan yhteyteen.

"Haluan kunnioittaa ja muistaa enkelivauvaamme" 

Tuoreessa blogikirjoituksessaan Otis nostaa kipeän asian jälleen esiin. Hän on käsitellyt keskenmenoa avoimesti.

Tällä kertaa asian tuo ajankohtaiseksi se, että hän kirjoitti tekstin päivänä, jolloin esikoisen oli tarkoitus syntyä. Laskettu aika oli 20.12.2016.

– Tänään rakkaan poikamme Johnathan Edwardin oli tarkoitus syntyä. Olen viime kuukaudet miettinyt, miten voisin kunnioittaa enkelivauvamme muistoa. Kuka tahansa lapsensa menettänyt tietää, miltä minusta tuntuu, Otis kirjoittaa.

– Tyhjyyden tunne on kuin musta aukko, jonka haluan täyttää jotenkin, miten tahansa. Haluan myös varmistaa, että kunnioitan poikaamme ja pidämme hänen muiston elossa. Tällä hetkellä istun kahvilassa ja kyyneleet valuvat poskillani kun mietin, että minun kuuluisi istua täällä nyt vauva pidellen.

Tekstissään Otis kertoo erilaisia esimerkkejä, miten hän haluaa kunnioittaa poikansa muistoa. Vaikka pariskunnan poika eli vain muutaman minuutin ajan, on hän jättänyt ikuisen muiston vanhempiinsa. 

Otis on muun muassa ostanut joulukoristeen, josta hän on muotoillut muistomerkin perheen joulukuuseen. Joululahjana Otis lahjoittaa puolisonsa kanssa rahaa hyväntekeväisyyteen, jollekin vastasyntyneelle vauvalle. Lisäksi hän on suunnittelut ”enkelin äiti” korun menetyksen jälkeen ja lahjoittaa koruja jouluna kohtalotovereilleen. Vauvan muistoksi on pystetty ja koristeltu myös oma pieni kuusi.

Tekstinsä lopuksi Otis kiittää läheisiään ja tuntemattomia kohtalotovereitaan saamastaan tuesta.

– Viime yönä makasin mieheni kanssa sängyssä ja itkimme sylikkäin .Siihen hetkeen nukahdin. Oli ihana saada tukea koko perheeltä ja sukulaisilta tällaisena päuvänä, Otis kirjoittaa lasketun ajan tunnelmista.

Lue Jamie Otisin kirjoitus kokonaisuudessaan hänen blogistaan.

Hae mukaan Suomen Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan!

Haku Ensitreffit alttarilla -ohjelman uudelle kaudelle on nyt käynnissä! Hae mukaan täällä!

Näin Ensitreffit alttarilla -ohjelman kolmas kausi päättyi Suomessa. Katso parien päätökset jutun videoilta.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

ENSITREFFIT ALTTARILLA RUOTSI AVAlla tiistaisin klo 21.00. SUOMEN KOLMANNEN ENSITREFFIT-kauden jaksoja katsottavissa MTV Katsomon kautta.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.