Mainos

Ensitreffit-pari surun murtama keskenmenosta – vaimolta tuskaisen avoin kirjoitus

Ensitreffit alttarilla -ohjelman kautta avioitunut amerikkalaispari Jamie Otis ja Doug Hehner ovat avoimesti kertoneet kokemastaan keskenmenosta. Vaimo kokee avoimen puhumisen aiheesta olevan heille terapiaa.

Kaksi vuotta naimisissa ollut Amerikan Ensitreffit alttarilla -pari kertoi heinäkuun alussa Todayn haastattelussa odottavansa esikoistaanJamie Otis kertoi tuolloin olevansa neljännellä kuulla raskaana.

Myöhään keskiviikkoiltana Otis kuitenkin kertoi faneilleen sosiaalisessa mediassa surullisia uutisia.

Hän julkaisi Instagram-tilillään tiedon keskenmenosta tunteikkaan tekstin ja kuvan kautta.

– Vauvamme oli vain liian kaunis tähän maailmaan. Rakastan häntä niin paljon - tulen AINA rakastamaan! Odotan, että tapaan hänet vielä jonain päivänä taivaassa. Voi rukoilkaa meidän puolestamme, Otis kirjoitti kuvan yhteyteen.

Myöhemmin Otis kirjoitti avoimen kirjoituksen tuskastaan blogiinsa otsikolla "Vauva Hehnerin menetys".

– Sydämeni on niin raskas. Sanat eivät riitä kuvailemaan surua ja tuskaa, mitä koen vauvamme menetyksestä, Otis aloittaa tekstinsä.

Otis kertoo parin suunnitelleen heinäkuun lopulle juhlatilaisuutta, jossa he olisivat paljastaneet vauvan sukupuolen. Hänen oli kuitenkin täytynyt suunnata sairaalaan tarkistamaan tilannetta, pientä verenvuotoa kun oli ilmennyt jo viikkojen ajan.

– En ollut niin huolissani, koska olimme käyneet useasti tarkastamassa tilanteen ja tällä kertaa verenvuoto oli jo loppunut.

– Lääkäri kuitenkin kertoi, että vauvan ennuste on huono, sillä lapsivettä oli hyvin vähän. Olen sairaanhoitaja, joten tiedän kyllä, miten tärkeää lapsivesi on vauvan kehitykselle ja kasvulle. En voinut uskoa korviani. Juurihan vauva oli potkinut mahassani?

Otis kertoo yrittäneensä levätä ja kaikin tavoin taistella vauvan puolesta, mutta mitään ei ollut tehtävissä.

– Tämän blogin kirjoittaminen on minulle terapiaa. Samanlaisen menetyksen kokeneiden tarinoiden kuuleminen on terapiaa. Vauvasta, johon rakastuin heti ensi hetkestä, puhuminen on minulle terapiaa. Voisinpa pidellä häntä ja rakastaa häntä. Hänen pienet jalkansa ja kätensä olivat niin arvokkaat. Hän oli niin suloinen, jo 17 viikon ikäisenä. Rukoilkaa minun, Dougin ja koko perheen puolesta. Ennen kaikkea rukoilkaa vauva Hehnerin puolesta.

Myös Jamien puoliso Doug julkaisi koskettavan kuvakollaasin Instagram-tilillään.

–  Vauva Hehner. Vaikka pystyit jättämään meille vain jalanjälkesi, tulet aina pysymään sydämissämme, rakastamme Jamien kanssa sinua! Kiitokset kaikille rakkaudesta ja tuesta, jota olemme saaneet, Doug kirjoitti kuvan yhteyteen.

Suomen ENSITREFFIT ALTTARILLA -sarjan kolmas kausi nähdään AVAlla syyskuussa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.