Mainos

Ensitreffit-Pialla kuntoprojekti: Parisuhde toi lisäkiloja

Ensitreffit alttarilla -Pia paljastaa blogissaan rakastumisen tuoneen mukanaan myös lisäkiloja.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman ensimmäiseltä kaudelta tuttu Pia kirjoittaa blogissaan suhteestaan ruokaan ja liikuntaan

– Minua on onneksi siunattu hyvillä geeneillä, enkä ole elämäni aikana dieeteille tai kaloreiden laskemiselle kovin montaa ajatusta suonut. Hyväkin aineenvaihdunta vaan taitaa hidastua iän myötä, joten ihan pellossa tässä ei varmaan enää kovin pitkään voi elellä, Pia kirjoittaa.

– Missään nimessä en pidä itseäni lihavana, mutta parisuhde on kuitenkin tuonut mukanaan viitisen lisäkiloa, joista haluaisin päästä eroon. Lempivaatteet kiristävät ja vatsamakkaroissa on kiinteytymisen varaa, hän toteaa.

– Tältä näyttää jääkaapin vihanneslaatikko tänään. Parisuhdekilojen lähtölaskenta on alkanut, Pia kirjoitaa Instagramin kuvatekstissä. 

Pia kertookin blogissaan ryhtyneensä kuntokuurille ja osallistuneensa nettivalmennukseen yhdessä uuden rakkaansa kanssa.

– Parisuhdekiloja oli kertynyt molemmilla ja yhteinen tavoite tuntui hyvältä motivaattorilta, nainen kirjoittaa.

Ruokailu -ja liikuntatottumukset ovat Pian mukaan menneet uusiksi, ja tuloksiakin on syntynyt.

– Valmennusta on jäljellä vielä kolme viikkoa. Vaaka näyttää 2,9 kiloa vähemmän, miehellä paino on tippunut jo reilut neljä kiloa. Senttejäkin on lähtenyt – vyötäröltä eniten, reisistä vähiten, Pia kertoo.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman ensimmäisellä kaudella mukana ollut Pia kertoi viime elokuussa löytäneensä uuden rakkaan. Pari on pitänyt yhtä siitä asti, saman katon alle rakastavaiset muuttivat marraskuussa.  

Ohjelmassa Pia meni naimisiin Jussin kanssa, mutta pari erosi myöhemmin.

– Olemme ystäviä ja olemme tyytyväisiä, että asia on näin. Että se ratkaisu, joka silloin tehtiin, oli oikea, Pia mietti eron jälkeen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.