Mainos

Ensitreffit-parin hääyö loppui lyhyeen: "Siinä oli takki aika tyhjä"

Mari ja Petri juhlivat häitään Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa. Hääyö loppui lyhyeen, sillä päivän jännitys purkaantui väsymyksenä. 

Ensitreffit alttarilla on rakkaudentäyteinen ohjelma, jossa kuusi sinkkua antavat kohtalonsa asiantuntijoiden käsiin ja menevät naimisiin ihmisen kanssa, jota eivät tunne entuudestaan. Sinkut tapaavat tulevan puolisonsa vasta aivan avioliiton kynnyksellä ja aloittavat yhteisen tulevaisuuden rakentamisen alttarilta.

Yksi käynnissä olevan neljännen kauden pareista on Mari ja Petri, joiden häitä tanssittiin tiistaina 12. syyskuuta nähdyssä jaksossa.

– Hääpäivä oli tosi ihana ja jännittävä. Minun rakkaat ihmiseni olivat paikalla ja se teki päivästä unohtumattoman. Se oli parempi kuin osasin odottaa, vaikkei mitään kummempia odotuksia oikein ollutkaan, kun valmisteluihin päässyt juuri vaikuttamaan, Mari kertoo MTV.fin haastattelussa.

– Hääpäivä meni vähän autopilotilla, sitä meni kaiken hässäkän mukana. Siinä ei ehtinyt ajatella, sitä vaan toimi ja nautti hetkestä kerrallaan. Vasta kun lähdimme hääpaikalta, sitä ehti katsoa, että kuka siinä vierellä onkaan. Siinä vaiheessa oli kunnolla aikaa todeta, että tässä nyt on se mies, jonka kanssa täältä pitää lähteä, hän nauraa.

Myös Petrin muistot hääpäivästä ovat aurinkoiset, joskin loppua kohden väsyneet.

– Kun lopulta päästiin lähtemään hotellille, olimme tosi väsyneitä. Siellä odotti onneksi syötävää ja juotavaa, sulhanen kiittelee.

– Aika nopeasti siinä tuli uni. Melkoinen stressi ja pitkä päivä purkautuivat, siinä oli takki aika tyhjä, hän summaa.

Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21 AVAlla

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.