Ensitreffit-pari yllättyi iloisesti hääpäivänsä tunnelmasta erikoisista lähtökohdista huolimatta: "Ei ole ollut hetkeäkään semmoista fiilistä"

2:39
Millaisiin piirteisiin Karl ja Venla kiinnittivät huomiota toisissaan ensimmäisenä? Katso haastattelu hääpäivältä!

Ensitreffit alttarilla -pari yllättyi iloisesti hääjuhlansa tunnelmasta, vaikka vierasjoukko oli koronapandemian vuoksi hyvin pieni.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa nähtiin tiistaina kenties kauden odotetuin jakso, kun kolme pariskuntaa kohtasi toisensa ensimmäistä kertaa avioituessaan. Kyseessä ei ole se kaikkein tavallisin tapa tutustua tulevaan puolisoon ja hänen lähipiiriinsä ensimmäisen kerran.

Keravalainen Karl, 30, ja turkulainen Venla, 29, kertoivat kuitenkin hääpäivänään MTV Uutisten haastattelussa lupaavaan sävyyn omien juhliensa tunnelmasta.

– Tuntuu, että molempien ystäväpiirit sopivat yhteen. Juttu luistaa, hauskaa on, eikä ole mitään omituisuutta tai sellaista tunnetta, että olisi juuri tavattu, sulhanen kuvaili tunnelmiaan morsiamen nyökytellessä vieressä.

– Joo, tilanteesta huolimatta on ollut rento meininki. Pahin jännityskin on jo laskeutunut. Koko ajan rentoutuu enemmän ja enemmän.

Ensitreffit alttarilla -parien häät olivat tänä vuonna hyvin intiimit, kun vieraita sai koronavirustilanteen takia olla paikalla vain kourallinen. Venla ja Karl näkivät pienemmät ja intiimimmät häät oivana tilaisuutena tutustua tuoreiden puolisojensa läheisimpiin ihmisiin, vaikka morsian myönsi asian mietityttäneen häntä etukäteen.

– Mietin, että tuleeko häistä vähän kiusalliset, kun porukkaa on niin vähän. Mutta ei ole kyllä ollut hetkeäkään semmoista fiilistä tänään, että olisi ollut outoa! Venla iloitsi.

Pari kertoi ehtineensä ennen haastattelua jutella hääpäivänä läpi lähinnä perusasiat. Molemmat vaikuttivat kuitenkin odottavan kovasti jo sitä, että pääsevät kurkistamaan pintaa syvemmälle.

– Kun kaikki eivät ole koko ajan tarkkaavaisena kuuntelemassa, niin päästään ehkä syvällisempiinkin keskusteluihin. Kun on koko ajan valokeilassa, ei välttämättä tule puhuttua heti niitä syvällisimpiä asioita, Karl pohti.

– Vielä kerkeää! Meillä on koko kesä… tai siis loppuelämä aikaa! Venla lisäsi nauraen.

Video: Venlan kaaso paljastaa, kuinka Karl voitti Venlan ja kaasot puolelleen heti kättelyssä. Katso haastattelu!

1:21

Venlan kaaso Amanda kertoi MTV Uutisille havainneensa, että ensituntuman mukaan asiantuntijat olivat onnistuneet löytämään Venlalle hyvin sopivalta vaikuttavan puolison.

– He ovat toimineet täällä jo parina, eivätkä vain yksilöinä, kaaso arvioi hymyssä suin ja sanoi olevansa hyvin onnellinen ystävänsä puolesta

– Venla on hakenut niin kauan omaa puolikastaan. Kun on nähnyt päivän edetessä, miten paljon hyvää tästä voi saada, on tullut äärimmäisen onnellinen olo ystävän puolesta.

10:39
Varo juonipaljastuksia! Millaisia olivat Ensitreffit alttarilla -parien ensimmäiset ajatukset tuoreista puolisoistaan

Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja