Mainos

Ensitreffit-pari uusii vihkivalansa: Aiomme juhlia ystäviemme kanssa aamuun asti!

Ensitreffit alttarilla -ohjelman kolmannella kaudella naimisiin menneet Tiina ja Samuel aikovat uusia vihkivalansa kesällä. 

Viime vuonna tähän aikaan Tiina ja Samuel eivät tienneet toisistaan mitään. He eivät myöskään tienneet, että löytäisivät elämänsä rakkauden Ensitreffit alttarilla -ohjelman kautta. 

Niin kuitenkin kävi, ja tälläkin hetkellä rakastavaiset asuvat yhdessä Tikkurilassa ja aikovat uusia kesällä vihkivalansa. 

– Äkkiä on vuosi mennyt. Näihin aikoihin sain itse tietää, että minut on valittu ohjelmaan mukaan, Tiina muistelee. 

Tiina ja Samuel rakastuivat toisiinsa heti ensi silmäyksellä. Samuel muutti heti häiden jälkeen Tiinan luokse Tikkurilaan asumaan. 

– Elämme tavallista arkea, mutta silti tuntuu, että suhteemme on pysynyt uutena ja jännittävänä. Nytkin pääsemme viettämään ensimmäistä yhteistä vappua. Meillä on siis monia uusia ja yhteisiä perinteitä vielä luotavana, Tiina iloitsee. 

Pariskunta on päättänyt uusia vihkivalansa ja viettää toisia kesähäitä. Tällä kertaa vieraatkin tietävät, kenen häihin he ovat tulossa. 

– Tarkoituksenamme on järjestää ystäville ja sukulaisille hyvät bileet, joissa olemme itse mukana alusta loppuun saakka. Kutsut on jo lähetetty. Nyt vielä mietitään, menua ja ohjelmaa, Tiina kertoo. 

– Tarkoituksena on, että juhlimme ystäviemme kanssa aamuun asti. Emme ole varanneet mitään hotelliyötä eli tällä kertaa ei tarvitse lähteä mihinkään kesken bileiden, Tiina naurahtaa.

Ennen hääjuhlia pariskunnalla on haasteena hoikistua siten, että he mahtuisivat hääpäivän asuihinsa. 

– Mehän päätimme, että pukeudumme niihin samoihin asuihin, missä menimme ensimmäisen kerran naimisiin viime kesänä. Nyt vain haasteena on se, että emme kumpikaan mahdu niihin. Kohta täytyy varmaan ruveta jääpaladieetille, koska nyt todella kävi niin, että rakas meistä molemmista tuli pullukoita, Tiina naurahtaa. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.