Mainos

Ensitreffit-pari uusimassa häänsä! Otti käyttöön uuden yhteisen nimen

Ensitreffit alttarilla -kauden päätösjaksossa parit kertoivat päätöksistään tulevaisuuden suhteen. Läpi kauden vakuuttavasti yhdessä viihtyneet Tiina ja Samuel ovat tehneet jo paljon tulevaisuudensuunnitelmia.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa nähtiin suuria tunteita tiistain päätösjaksossa, jossa toisiinsa sokkona sitoutuneet sinkut kertoivat suhteen tulevaisuudesta. Jatkaako elämää eteenpäin yhdessä vai erikseen?

Läpi kauden katsojia huumorillaan ihastuttaneet Tiina ja Samuel kertoivat asiantuntijoille suuntaavansa Tiinan kotiin Tikkurilaan yhdessä. Päätöksen pari oli tehnyt jo ihmiskokeen alkuvaiheessa.

– Teimme päätöksen yhteen jäämisestä jo ennen häitä. Meistä kumpikaan ei ajatellut, että mennään naimisiin ja katsotaan, mitä tapahtuu. Me mentiin naimisiin ja pysyttiin yhdessä. Avasimme yhteisen pankkitilin ja vaihdoimme yhteiseen sukunimeen, Tiina sanoo.

Sen sijaan, että pari olisi ottanut jomman kumman sukunimen käyttöön, päättivät he ottaa uuden sukunimen, jolla jatkaa elämää yhdessä.

Epäröimisen hetkiltä ei kuitenkaan vältytty loppumetreillä.

– Muistan miettineeni, että se mitä minä haluan ei riitä. Myös Samuelin täytyy tahtoa jatkaa yhdessä. Minulle oli uusi asia, että parisuhteessa on niin hyvä olla. Tajusin mitä menettäisin, jos Samuel päättäisikin lähteä, Tiina pohtii.

Samuelilla edessä tärkeä tehtävä

Ikionnellisen parin sitoutumisesta kertoo se, että pari suunnittelee jo vihkivalojen uusimista. Keskustelu aiheesta etenee ”Team Lällyn” (parin ohjelmassa lanseeraaman lempinimen) tyyliin sopivasti kiusoitellen.

– Järjestämme uudet häät, mutta suunnitelmat ovat vielä aika auki. Tiina sanoo.

– Minun mielestäni taas meillä on aika selkeät suunnitelmat, Samuel naurahtaa.

Pari kertoo viettävänsä uutta hääjuhlaa ensi vuonna. Ohjelmassa on vihkimisen lisäksi mukavaa yhdessäoloa ja herkkuja.

– Haluamme järjestää hyvät bileet läheisille sukulaisille ja ystäville vähän sillä ajatuksella, että kiitos kun kestitte tämän erikoisen alun, Tiina sanoo.

Ennen uutta hääjuhlaa, on  Samuelilla edessä vielä  tärkeä tehtävä.

– Minun täytyy vielä kosia Tiinaa, muuten hän ei suostu tulemaan häihimme, Samuel sanoo.

Pariskunnalla on myös toinen tavoite hääpäivälleen.

– Olemme luvanneet mahtua samoihin pukuihimme, joissa menimme kesällä naimisiin. Jos niihin ei mahduta, niin silloin on tehtävä jotakin. Aina sanotaan, että pariskunnat tahtovat hieman pulskistua ensimmäisen aviovuoden aikana, Tiina sanoo.

Perheenlisäyksestä puhuttu avoimesti

Pariskunta on jo puhunut mahdollisesta perheenlisäyksestä, mutta aivan heti se ei ole suunnitelmissa.

– Lapsia ei niin vain tilata. Koskaan ei voi etukäteen tietää, saako edes lapsia. Tässä vaiheessa meillä ei ole suunnitelmissa lapsen teko. Haluamme järjestää häät ja käydä rauhassa häämatkalla, Samuel sanoo.

– Meillä on jo siinä niin paljon ihmettelemistä, että nyt meitä onkin kaksi. Joka päivä opimme toisistamme jotakin uutta. Sen lisäksi pääsee vielä tutustumaan uusiin sukulaisiinkin. Tähän ei kyllä ihan heti uusia perheenjäseniä tarvita, Tiina sanoo.

– Niin mitä siitäkin tulisi, että olisi kaksi uutta ihmistä, joille pitäisi opettaa sääntöjä, Tiina naurahtaa.

ENSITREFFIT ALTTARILLA -jaksot katsottavissa MTV Katsomon kautta.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.