Ensitreffit-pari Tiina ja Samuel esittelevät kotinsa: Enää emme tee itse remonttia!

Ensitreffit alttarilla -sarjasta tutut Tiina ja Samuel päästivät MTV.fin kylään kotiinsa. Samalla pari esitteli lemmenpesänsä, mitä kuuluu ohjelmasta kuuluisalle tiskiharjalle?

Ensitreffit alttarilla -sarja saatiin tällä viikolla päätökseen, kun tiistai-illan jaksossa parit päättivät suhteensa tulevaisuudesta. Hurtilla huumorillaan ja säännöillään hurmanneet Tiina ja Samuel kertoivat jatkavansa yhdessä eteenpäin.

– Kesä oli melkoista hässäkkää. Kameroihin ehti tottua. Meillä oli aina sama porukka, jotka seurasivat meitä joka paikkaan, Samuel sanoo.

– Kun kamerat sitten lähtivät, olimme vähän aikaa kauhuissamme, että mites tässä nyt ollaan, Tiina komppaa.

Pari esitteli MTV.fille kotinsa

MTV.fi vieraili parin kotona kysymässä tuoreita kuulumisia. Helsingistä Tiinan kotiin Vantaalle muuttanut Samuel on jo hyvin kotiutunut Tikkurilaan ja parhaillaan he suunnittelevat uutta hääjuhlaa.

– Kun alamme etsiä uutta asuntoa, etsimme sitä todennäköisesti täältä Tikkurilasta. Aiomme kuitenkin nyt asua tässä sen aikaa, että saamme häät ja häämatkan pois alta. Asuntonäytöillä käymme varmasti jo aiemmin, jotta pääsemme hieman perille toistemme mauista.

Uutta hääjuhlaa vietetään ensi vuonna. Ohjelmassa on vihkimisen lisäksi mukavaa yhdessäoloa ja herkkuja.

– Haluamme järjestää hyvät bileet läheisille sukulaisille ja ystäville vähän sillä ajatuksella, että kiitos kun kestitte tämän erikoisen alun, Tiina sanoo.

Haastattelun päätteeksi Tiina ja Samuel esittelevät kotinsa.

Millaiseen kuntoon sarjassa nähty, remontoitu seinä jäi? Miten kävi sarjassa tyrmätylle harvalle tiskiharjalle?

Katso videolta parin hilpeä kotiesittely!

ENSITREFFIT ALTTARILLA -jaksot katsottavissa MTV Katsomon kautta.

Lue myös:

    Uusimmat