Mainos

Ensitreffit-Mikko väleistään ex-puolisoonsa: Heidi ei halua pitää yhteyttä

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu Mikko kertoo, että hän ja Heidi eivät ole olleet eron jälkeen juurikaan yhteyksissä.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa eroon päätyneet Mikko ja Heidi eivät ole olleet eropäätöksen jälkeen juurikaan yhteyksissä. 

Pariskunta päätyi eroon viimeisessä jaksossa asiantuntijoiden tapaamisen jälkeen. Mikon mukaan hän olis kuitenkin tiennyt jo ennen sitä, että hänen ja Heidin suhde ei tule toimimaan. Parin suhde ei päättynyt täydessä yhteisymmärryksessä. 

– Emme ole olleet yhteyksissä kuvausten jälkeen. Heidi ei ole halunnut olla minuun yhteyksissä, vaikka olen ehdottanut hänelle muutaman kerran, että nähtäisiin. Luulen, että hänelle jäi suhteemme lopusta hieman huonot fiilikset.

– Toivon Heidille kaikkea hyvää. Hän upea ja mukava nainen. Hän löytää varmasti jonkun minua sopivamman miehen itselleen, Mikko sanoo.

Hän muistaa ihastuneensa Heidiin ensisilmäyksellä, mutta suhteen edetessä hän huomasi, että he ovat ihmisinä melko erilaisia.  

– Ihastuin Heidin spontaaniuteen ja huumorintajuun. Heidin kanssa oli mukavaa ja luontevaa olla, vaikka olimme täysin vieraita toisillemme.

Miten Heidi ja Mikko kuvailivat MTV.fille eropäätöstä ja eron syitä? Lue lisää täältä.

Katsomo-video ei ole saatavilla

ENSITREFFIT ALTTARILLA -jaksot katsottavissa kokonaisuudessaan MTV Katsomon kautta.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.