Ensitreffit-kaksikon häämatkan tapahtumat eivät vakuuttaneet – Twitterissä tyly tuomio: "Tämä pari on taputeltu"

0:53
Ensitreffit-morsian ahdistui häämatkalla ja puhkesi kyyneliin – näin hän kommentoi tilannetta

Ensitreffit alttarilla -ohjelman häämatkajaksossa moni kiinnitti huomionsa siihen, että ahdistuminen mainittiin moneen kertaan. Twitter-kommentoijat ovat myös vakuuttuneita siitä, ettei yksi pari ole lainkaan sopiva toisilleen.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman häämatkajaksosta jäi Twitter-keskustelijoille mieleen päällimmäisenä yksi aihe: ahdistus. Näkyvimmin ahdistus näkyi Venlassa, joka puhkesi kyyneliin jo autossa, kun hän ja Karl olivat vasta matkalla häämatkakohteeseensa.

– Sitten kun mulla tulee ahdistus, mun on pakko ahdistua, koska mä en voi piilottaa sitä mun ahdistusta. Koska sitten siitä ei tule hyvä, Venla sanoo ja paljastaa, että tilanne on johtanut häämatkalla parin pieneen umpikujaan, Venla pohti tilannetta myöhemmin yksin kameroille.

Karlin ja Venlan sijaan Twitterissä ihmetytti kuitenkin täysin toinen pari. Twitterissä moni keskustelija ei vielä neljännessä jaksossakaan nähnyt edellytyksiä onnelliselle liitolle Miikan ja Tuulan välillä ja ihmetteli, miksi asiantuntijat ovat valinneet pariksi kaksi niin erilaista ihmistä. Myös Tuulaa mietitytti häämatkalla se, että parilla vaikutti olevan hyvin erilainen käsitys läheisyydestä.

– Miika pomppasi jo vaimon vierestä sivuun. Tämä pari on taputeltu, eräs twiitti kuuluu.

– Musta ne ei jotenkin sovi yhtään yhteen. Tuntuu, et ne on ihan eri kellotaajuudella. Vaikea nähdä, mikä tässä niiden mätsäyksessä on ollut pointti, toinen twiittaaja komppaa.

– Mä nyt toistan itseäni, mutta Tuula ja Miika on jotenkin ihan eri paria. Toinen on tuollainen citybööna ja toinen, noh tavallinen mies, kolmaskin pohti.

Samansuuntaisia ajatuksia oli joillain myös Venlasta ja Karlista.

– Juu, ei tule tästä parista mitään. Sama Venla ja Karl. Miika ei sovi persoonana Tuulalle ja Karl on liian epävarma itsestään.

Venla ja Karl saivat Twitterissä kuitenkin myös kehuja siitä, kuinka ahdistusta käytiin läpi häämatkan aikana.

– Oho. Ensimmäinen pari, joka puhuu, kun ahdistaa. Tähän asti on vaan tuijoteltu ja oltu ymmällään. Ja eikä varmasti puhuttu.

Sille, että ahdistus iskee erikoisessa tilanteessa, löytyi myös ymmärrystä.

– Miten voi ahdistua. Tuntematon puoliso, aikataulutettu reissu, kuvausryhmä väljine välihaastatteluin ja sit pitäis olla ihastunut ja analyyttisesti mielellään. Helppo yhtälö, eräs twiittaja muistutti.

 

Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja