Mainos

Ensitreffit-Jouni tunnustaa: Pettymys tuntuu edelleen kovana

Eroon päätynyt Ensitreffit alttarilla -pari kärsi kovasta pettymyksestä, mutta toivoo jo onnellista tulevaisuutta toinen toisilleen.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman viimeisessä jaksossa vaikean eropäätöksen tehneet Mari ja Jouni olivat viiden viikon yhteiselon jälkeen pettyneitä, mutta tyytyväisiä siihen, että eropäätös tehtiin yhdessä tuumin.

– Odotukset olivat kovat, ja pettymys oli hirveän suuri, Jouni kuvailee.

– Tietysti harmittaa se, että meidän ihmiskokeessa ei rakastumista tullut, se oli kuitenkin ainoa motiivi lähteä tähän mukaan. Mutta se oli tiedossa, että joko niin käy tai ei käy, ja meille kävi näin, Mari komppaa.

Eron jälkeen Mari ja Jouni ottivat toisiinsa etäisyyttä, nykyään pari on asiallisissa väleissä keskenään.

– Olemme viestitelleen ja nähneet muutaman kerran. Itselläni on sellainen olo, että tarvitsen aikaa, sillä pettymys tuntuu edelleen tosi kovana, Jouni kertoo.

– Toivottavasti pettymys menee ajan myötä ohi, ja voimme jonain päivänä muistella yhdessä tätä matkaa. Tässä vaiheessa itselläni se on edelleen mielessä, vaikka matkan aikana olen paljon oppinutkin ja on ollut mahtavaa, että olen saanut tutustua uuteen ihmiseen, mies miettii.

"Jounilla voi postilaatikko alkaa täyttyä aika äkkiä"

Myös Mari vakuuttaa, ettei hänellä ole mitään hampaankolossa Jounia kohtaan.

– Päin vastoin! Onhan tämä ollut hieno kokemus, ja Jouni on hieno mies ja ihana, kultainen ihminen. Joku saa hänestä vielä ihan mahtavan aviomiehen itselleen. Toivon, että Jouni löytää jonkun ihanan naisen, jonka kanssa hän voi olla onnellinen ja avoimesti oma itsensä, ex-vaimo sanoo.

Suuresta pettymyksestä huolimatta ei kumpikaan tunnusta katuvansa ohjelmaan mukaan lähtemistä.

– Olen kokenut paljon. Ei kaduta, että lähdin mukaan. Tiedostin alusta asti, että voi käydä hyvin tai huonosti, mutta joka tapauksessa matkasta tulisi huikea. Ja sitä se on ollutkin. Uskon edelleen, että tällä tavalla voi löytää itselleen elämänkumppanin.

– Jos joku kaveri kysyisi, että kannattaako lähteä mukaan, niin sanoisin, että kannattaa, vaikka matka onkin ollut raskaampi kuin kuvittelin. 

Myös Mari kertoo nykyään olevansa monta kokemusta rikkaampi.

– Onhan tämä ollut mieletön juttu! Vaikka välillä on tuntunut, ettei mistään tule mitään, niin on tämä kuitenkin ollut todella huikea seikkailu.

Toistaiseksi Mari ja Jouni ovat toipuneet kesän kokemuksista itsekseen omilla tahoillaan, mutta toive elämänkumppanista elää molempien sydämessä edelleen.

– Voihan joku tykätä tällaisesta räväkämmästä daamista. Olisihan se ihan huikeaa! Minusta ainakin saa ohjelmasta hyvin totuudenmukaisen kuvan. Olen tällainen räväkkä savolainen, Mari sanoo.

– Mutta Jounilla voi postilaatikko alkaa täyttyä aika äkkiä! Joku on varmaan bongannut telkkarista, että tuossa olisi aikamoinen saalis, ex-vaimo nauraa. 

Katso videolta Marin ja Jounin eropäätös: 

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.