Ensitreffit-Assi paljastaa, mitä on työstänyt viime kuukaudet: "Viime syksynä sisälläni syttyi vahva kipinä"

Ensitreffit alttarilla -ohjelman viime kaudella mukana ollut Assi Ojala kertoo, että viime syksynä hän sai kipinän syventyä lisää rakkauden ja parisuhteen aiheisiin. 

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa mukana viime kaudella ollut Assi Ojala kertoo saaneensa viime syksynä ohjelman kuvausten jälkeen vahvan kipinän, joka laittoi hänet luomaan jotakin uutta. 

– Vihdoin pääsen paljastamaan teille, mitä olen työstänyt viime kuukausien aikana! Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan osallistuminen oli minulle arvokas kokemus. Se opetti minulle muun muassa, miten tärkeässä roolissa hyvä itsetuntemus onkaan mahdollistamassa sopivan puolison kohtaamista ja hyvän parisuhteen rakentamista, Assi kirjoittaa. 

Assi meni ohjelmassa naimisiin Oton kanssa. Kaksikko ei päätynyt jäämään yhteen, mutta Assi kertoi MTV Uutisille helmikuussa, että kokee jääneensä silti monta kokemusta rikkaammaksi.

– Viime syksynä sisälläni syttyi vahva kipinä syventyä lisää rakkauden ja parisuhteen aiheisiin. Päätin perustaa median, jossa tulen jakamaan tietoa, vinkkejä ja inspiraatiota itsetuntemuksen, rakkauden ja parisuhteen aiheista. Toivon, että voin inspiroida myös sinua oppimaan uutta itsestäsi ja auttaa sinua vahvistamaan parisuhdettasi.

Ojala on saanut useita onnitteluja uutisestaan. Muun muassa aiemmalla kaudella mukana ollut Lari onnittelee häntä. 

– Mahtavaa! Tsemppiä! Lari kirjoittaa.

– Mahtavaa! Onnea Assi, viime kaudella asiantuntijana toiminut Tapani Alanen kirjoittaa. 

Lue myös:

    Uusimmat