Mainos

Ensitreffit-asiantuntija korostaa seksuaalisuuden ja vetovoiman merkitystä

Ensitreffit alttarilla -asiantutijan saappaisiin ensi kaudella hyppäävä Tony Dunderfelt keskittyy ohjelmassa erityisesti vetovoiman ja seksuaalisuuden aihealueisiin.

Psykologi, luennoitsija ja tietokirjailija Tony Dunderfelt liittyy Ensitreffit alttarilla -ohjelman asiantuntijakaartiin syksyllä. Mies tarttuu rohkeasti parisuhteen osa-alueeseen, josta ei uskalleta niin paljon ääneen puhua.

– Minun rakkauskäsitykseni poikkeaa monien muiden suomalaisten psykologien rakkauskäsityksestä. Yleisesti psykologit ja parisuhdeterapeutit painottavat läheisyyden tärkeyttä parisuhteessa. Läheisyys tarkoittaa esimerkiksi kuuntelemista ja toisen kunnioittamista.

– Itse pidän yhtä tärkeänä parisuhteen osa-alueena vetovoimaa ja seksuaalisuutta. Vetovoima ja siitä syntyvä seksuaalinen kiinnostus on voimakkaimmillaan suhteen alussa, mutta tuppaa myöhemmin sammumaan, Dunderfelt toteaa.

Mies on itse kokenut avioeron pitkästä liitostaan 15 vuotta sitten, ja oppi tästä kokemuksesta paljon. Tonyn mukaan moni moderni parisuhde kaatuu usein kipinän ja sitä kautta juuri vetovoiman puutteeseen.

– Kipinä ja vetovoima ovat liima, joka tekee parisuhteesta parisuhteen, eikä kaverisuhdetta. Siitä syntyy myös elämänvoimainen seksuaalisuus. Jos pareilla on tietoa, miten synnyttää ja ylläpitää kipinää ja vetovoimaa heti alusta lähtien, ovat yhdessä pysymisen mahdollisuudet huomattavasti paremmat, Dunderfelt sanoo.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman kolmas kausi alkaa AVAlla syksyllä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.