Mainos

Tässä ovat Ensitreffit alttarilla -ohjelman asiantuntijat

Ensitreffit alttarilla -ohjelman asiantuntijoina jatkavat viime vuonna loistavan vastaanoton saanut kolmikko. 

Ensitreffit alttarilla etsii jälleen uusia rohkeita sinkkuja mukaan ohjelman neljännelle tuotantokaudelle. Aiemmilla kausilla rakkauden on löytänyt neljä paria ja Suomessa on syntynyt maailman ensimmäiset Ensitreffit-vauvatkin.

Paljon keskustelua herättäneen realityn tulevalla kaudella asiantuntijoina toimivat Jason Lepojärvi, Elina Tanskanen ja Tony Dunderfelt. Kolmikko nähtiin ohjelmassa ensikertaa viime kaudella.

Ohjelmaan saapuneita hakemuksia käydään tällä hetkellä läpi.

Jason Lepojärvi

Teologian tohtori, rakkaustutkija

Jasonin mukaan yksi parisuhteen rikkauksista ja voimanlähteistä ovat parisuhteen ulkopuoliset ystävyyssuhteet, myös sukupuolten välillä. Samalla ne voivat asettaa haasteita. Niiden välttäminen ihastusten pelosta on hänen mielestään hätävarjelun liioittelua. Miksi näin on, erityisesti siitä Jason toivoo voivansa puhua tulevalla kaudella.

Elina Tanskanen

Logoterapeutti, erityistason seksuaaliterapeutti

Elina oppi viime kaudesta huikean paljon ihmisyydestä, rakkaudesta ja parisuhteista. Olemalla mukana ohjelmassa hän kokee saavansa ainutlaatuisen mahdollisuuden lisätä rakkautta maailmassa monin tavoin - ohjelmasta kun saavat paljon niin osallistujat kuin sen katsojatkin.

Tänä vuonna Elina haluaa haastaa ihmisiä kasvamaan ja rohkaista heitä rakastamaan entistä enemmän. Elinan vahvuutena onkin kyky kohdata jokainen ihminen lämpimästi kokonaisuutena ja kannustavalla otteella.

Tony Dunderfelt

Psykologi, kirjailija

Tonyn kokemuksen mukaan nykyään luullaan vielä, että parisuhdetta kehitetään keskustelemalla ja analysoimalla lapsuuden kokemuksia. Tony toivoo kuitenkin voivansa osoittaa niin ohjelman pareille kuin katsojillekin, että ihmisten välistä vetovoimaa ja seksuaalisuutta voi myös syventää harjoituksilla ja parin yksilöiden välistä jännitekenttää hoitamalla.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja