Mainos

Ensitreffit-tähdellä kiusallinen hetki psykologin penkillä – paljastaa syyt

Ensitreffit alttarilla -sarjassa parit vierailevat asiantuntijan juttusilla. Henkilökohtaisista ja intiimeistä asioista keskusteleminen osoittautuikin haastavaksi.

Ensitreffit alttarilla -sarjassa keskenään avioituivat Milla ja Kimmo. Pariskunta vaikuttaa hieman hitaasta ihastumisesta huolimatta rakastuneelta, ja heidän yhteiselonsa onkin täynnä hellyyttä ja naurua.

Ohjelmassa yhtenä asiantuntijana nähdään psykologi ja rakkausasiantuntija Tony Dunderfelt, jonka luona pari käykin kertomassa suhteensa etenemisestä.

Dunderfelt pyytää puolisoita kertomaan yksityiskohtaisesti, mikä heissä fyysisesti vetää toisiaan puoleensa, ja Millasta tämä oli kiusallista.

– Eihän se nyt helppoa ole määritellä, että mikä siinä toisessa tarkalleen ottaen viehättää. Koska en ollut erityisesti pysähtynyt pohtimaan, että: "Hmm... tykkäänpä tosi paljon tästä tai tästä kohdasta Kimmossa.", Milla kertoo MTV.fille.

Fyysisestä vetovoimasta, ja erityisesti seksuaalisuudesta puhuttaessa ollaan hyvin henkilökohtaisella alueella. Toisille asiasta puhuminen on helpompaa, toiset taas mielummin eivät ulkopuolisten kanssa seksuaalisuuteen liittyvistä seikoista keskustele.

– Tilanne tuli vähän puskien takaa. Osasin odottaa jotain tuon tyyppisiä kysymyksiä, mutta silti yllätyin. En ehkä haluaisi keskustella tämän tyyppisistä asioista vanhempien miesten kanssa, Milla kertoo tuntemuksistaan.

Millan ja Kimmon osuuden Dunderfeldin tapaamisesta voit katsoa jutun yläosan videolta.

Asiantuntijalle seksuaalisuudesta puhuminen on ymmärrettävästi luontevampaa. Katso alasosan videolta, mitä kerrottaaa Dunderfeldillä on naisten orgasmeista.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Ensitreffit alttarilla tiistaisin AVA:lla kello 21:00.


Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.